Väggfärg

Filtrera

158kr
2495kr
158
158
2495
2495

färgbygge

(1)

nordsjö

(10)

rust-oleum

(1)

sigma coatings

(2)

Vit

(14)

Grå

(3)

Beige

(3)

Blå

(3)

Grön

(3)

Röd

(3)

Brun

(3)

Gul

(3)

Puts/Betong/Gips

(2)

Puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv

(2)

Puts/Betong

(6)

Vägg, Tak

(2)

Puts/Betong/Skivmaterial

(1)

Betong, puts, murverk m.m.

(1)

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Det är roligt att måla eftersom det snabbt leder till en stor förändring. Att köpa väggfärg online innebär att man har mycket att välja på och att priserna är lägre än i fysiska butiker. Vi på bygghemma.se kan erbjuda många härliga kulörer för alla typer av väggar. Färgen på väggen har en avgörande betydelse för hur vi uppfattar en miljö inomhus och utomhus behövs ett heltäckande färgskikt för att inte materialet som väggen är gjord av ska ta skada och behöva bytas ut i förtid. Om man bara vill förbättra en redan målad yta rekommenderar vi att man använder samma typ av färg som den befintliga.

Rätt färg för rätt vägg

Väggfärg är inte bara en fråga om kulör, även om det kanske är det intressantaste valet. Det finns olika typer av färg för olika väggmaterial och med egenskaper anpassade för olika rum. I en duschhörna måste du ha en våtrumsfärg som målas över ett tätskikt. I köket och nära handfat behöver man en färg som är stänktålig och kan tvättas med vatten. Utomhus krävs en färg som skyddar mot väder och vind och som dessutom fäster bra mot underlaget. Man kan även välja mellan matta och blanka nyanser, det valet påverkar bland annat hur skuggor kommer att se ut på väggen i fråga. Priset på en färg kan avgöra hur många gånger du behöver stryka väggen för att få ett jämnt resultat. Valet av färg kan även påverka vilken utrustning som är bäst att använda när du påför den.

Vi har färgen du behöver

Färg är ett mycket effektfullt sätt att förändra och förnya en miljö med en förhållandevis liten arbetsinsats. Måla om är något de flesta klarar och hos oss hittar du billig väggfärg av bra kvalitet. Vår kundservice hjälper dig till rätta om du är osäker på vilket av våra många alternativ som du ska välja till just de rum som du tänkt måla om.