Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Texturfärg Vintro Betongeffekt 2,5 L

Texturfärg Vintro
Betongeffekt 2,5 L

1 140 kr
Välj Färg
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Vattenburen dekorationsfärg som simulerar betong. Välj själv struktur och utseende, grovt rått eller mer subtilt. Finns i 4 kulörer som matchar Vintro Chalk Paint sortimentet. Godkänd för leksaker.
Varumärke

Beskrivning

Vattenburen dekorationsfärg som simulerar betong. Välj själv struktur och utseende, grovt rått eller mer subtilt. Finns i 4 kulörer som matchar Vintro Chalk Paint sortimentet. Godkänd för leksaker.
Coolt eller sofistikerat
Väggmålning handlar inte bara om kulör utan också om att skapa känsla med olika strukturer. Med Concrete Effect Paint kan du återskapa det moderna grova och strukturerade utseendet hos industriell betong, som påminner om New York´s loftlägenheter. Eller varför inte ge en eller fllera väggar en mer sofistikerad slät look med subtil skuggning?

Enkel applicering på alla material
Vintro Concrete Effect Paint är vattenburen och har lågt VOC. Färgen är enkel att använda och fäster på de flesta material ex. trä, glas, keramik, metall.

Den appliceras med borste eller roller, effekten beror på appliceringsmetoden. Till skillnad från liknande produkter är Vintro Concrete Effect Paint ett 1-produktsystem dvs. ingen grundfärg krävs. Är man nöjd med resultatet efter den första appliceringen, behövs ingen andra appicering. Men att lägga på fler lager färg förstärker strukturen. Ju fler lager man lägger på desto ljusare blir slutresultatet.

Godkänd för barnleksaker
Concrete Effect Paint är ett enkelt, miljövänligt sätt att skapa ex. en accentvägg. Kulörerna i serien är handplockade för att matcha Vintro Chalk Paint sortimentet. De är certifierade enligt EN71-3 (godkända för leksaker i torrt tillstånd) och därför också ett bra val för barnrum och möbler. Produkten etsar inte glas och är skonsam för händerna.

Bara din kreativitet sätter gränserna!
Lugn effekt - applicera i långa, svepande drag
Dramatisk effekt/struktur - 2 appliceringar med borste eller roller. Dra sedan med stålspackel över den målade ytan, i breda svepande drag.
För glans, djup och skydd på slitytor ex. bordsskivor - avsluta med Vintro Wax

Dokument

Egenskaper

VarumärkeVintro
Art.Nr.5060509626670V
FärgChalk, Flint, Slate, Travertine
Volym2.5 l
TypTexturfärg
Åtgång20 m²/l
Övermålningsbar1 Timmar
GlansMatt
AnvändningsområdeInomhus/Vägg/Möbler
LösningsmedelVatten
Inomhus/UtomhusInomhus