Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  6%

  01. Flam & Rötskydd Organowood

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 275 kr

  Du sparar 16 kr

  259 kr

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Flam- och rötskydd är miljömärkt med Naturskyddsföreningen egna miljömärkning Bra Miljöval. Det är en vattenbaserad träskyddsprodukt som består av kiselmineraler och naturliga växtämnen. Produkten kan användas för ytbehandling av trall, panel och andra obehandlade träytor. Behandlingen fungerar även bra på material som spånskiva och plywood. Det behandlade virket får skydd mot rötangrepp och tillförs flamskyddande egenskaper.

  Läs mer
  Tillsammans med Organowood Träskydd Smuts- och vattenskydd skapas ett komplett träskyddssystem som ytterligare förlänger träets livslängd, motverkar fuktskador och ytlig påväxt samt underlättar underhåll och håller ytan vackrare längre. Organowood absorberas snabbt av det obehandlande trämaterial där det sedan härdar under torkprocessen. Organowood binds till fibrerna i virket tack vare den patenterade OrganoClick-teknologin för modifiering av biofibrer. Med hjälp av teknologin binds kiselämnen till vedfibrerna och skapar en miljö där rötsvampar inte trivs. Kiselämnena är obrännbara vilket ger virket flamskydd.

  Organowood är helt fritt från organiska lösningsmedel, biocider och tungmetaller som exempelvis koppar, krom och arsenik (CCAs). Produkten är färglös och förändrar inte virkets färg nämnvärt direkt efter applicering. Det behandlade virket får med tiden en vacker ljust silvergrå nyans.

  Användningsområden
  Absorberande träslag som ex. furu och gran. Används produkten på träslag med låg absorptionsförmåga kan en kortvarig färgförändring uppstå.

  Gör så här
  Obehandlat eller tryckimpregnerat trä, nytt eller gammalt, rengörs innan behandling med Organowood 03. Trärengöring. Oljat, målat eller på annat vis ytbehandlat trä ska slipas innan behandling. Utför behandlingen på torrt trä i minst 10 °C och vid liten risk för regn, dagg eller frost. Vätskan kan reagera med glas, täck därför över glas vid risk för kontakt mellan vätskan och glaset.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Organowood
  Art.Nr. 7350064220283O
  Färg Transparant
  Åtgång 1 liter/8-10 m2
  Användningsområde Trall- o terassvård
  Volym 1, 3, 5 l

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  Åtgång
  Volym
  259 kr
  275 kr
  Transparant
  1 liter/8-10 m2
  1, 3, 5 l
  227 kr
  315 kr
  -
  -
  -
  Visa Produkt
  246 kr
  305 kr
  -
  -
  -
  Visa Produkt
  259 kr
  270 kr
  Transparant
  1 liter/8-10 m2
  -
  Visa Produkt
  259 kr
  271 kr
  Transparant
  0,5 liter/125-250 m2
  0,5 l
  Visa Produkt

  Andra som köpte 01. Flam & Rötskydd Organowood köpte också