Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Fototapet Dimex Beige Leaves Abstract

Fototapet Dimex
Beige Leaves Abstract

fr. 799 kr
Välj Bredd
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Lättuppsatt fototapet från Dimex av tåligt och rejält non-woven-material med noga utvalt och högupplöst motiv. Non-woven-tapeten är smidig att sätta upp och är samtidigt betydligt tåligare än traditionella papperstapeter. Tapetlim ingår.
Varumärke

Beskrivning

Lättuppsatt fototapet från Dimex av tåligt och rejält non-woven-material med noga utvalt och högupplöst motiv. Non-woven-tapeten är smidig att sätta upp och är samtidigt betydligt tåligare än traditionella papperstapeter. Tapetlim ingår.
Fondtapeten kommer uppdelad i 3 våder som sätts kant-i-kant. Tapeten kräver alltså ingen överlappning av våderna och du slipper därför alla fula skarvar. Limmet rollas direkt på väggen för enklast möjliga uppsättning. Tapetlim medföljer på köpet så att du alltid har de bästa förutsättningarna att lyckas. Tapeten håller hög kvalitet och varken krymper eller sväller under uppsättning. När tapeten sitter på plats anpassas dessa mått enkelt efter din vägg genom att tapeten trimmas ner i kanterna, så att du får ett perfekt resultat. Tydliga monteringsanvisningar medföljer.

Tapeten är tillverkad inom EU, 100% återvinningsbar och är självklart fri från skarpa lukter, gifter och miljöfarliga ämnen. Tapeten består av slitstarkt non-woven-material (150 g/kvm), vilket gör den enkel att både sätta upp och ta ner. Dessutom gör det kraftiga materialet att mindre ojämnheter i väggen bakom inte syns lika mycket. Tapeten är digitalt tryckt med den senaste produktionstekniken vilket ger klara färger och hög skärpa. Färgerna är givetvis UV-beständiga för att stå emot blekning av tidens tand. Tapeten levereras hårt ihoprullad och är ordentligt skyddad av en well-förpackning för säker transport.

Specifikationer
- Tåligt non-woven-material (150 g/kvm), 3 våder
- Högupplöst motiv med hög resistens mot blekning
- Tapetlim ingår
- Enkel att sätta upp (limmet rollas på väggen och våderna sätts kant-i-kant)
- Fri från gifter och farliga ämnen
- 100% återvinningsbar

OBS! Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på skärm.

Egenskaper

VarumärkeDimex
Art.Nr.MS-3-0366D
FärgFlerfärgad
MönsterAbstrakt
UtförandeNon Woven
Bredd225, 375 cm
Höjd250 cm
MönsterpassningTapetens delar är anpassade för att täcka hela väggytan
TypFototapet