Lantliga tapeter

Filtrera

249 kr

429 kr

249
249
429
429

Visa endast kampanjartiklar

(29)

Blommig

(42)

Sten/Trä

(22)

Djur/Natur

(9)

Sten/trä

(3)

Mönstrad

(8)

Randig

(4)

Rutig

(4)

Geometrisk

(4)

Småmönstrad

(2)

Små mönstrad

(1)

art for the home

(5)

fiona

(7)

graham & brown

(8)

paintpart

(22)

superfresco easy

(48)

vtwonen

(1)

wow

(9)

Grön

(12)

Vit

(24)

Grå

(17)

Blå

(13)

Svart

(5)

Rosa

(4)

Gul

(4)

Flerfärgad

(3)

Brun

(4)

Guld

(2)

Röd

(2)

Beige

(10)

Art For The Home

(5)

Botanic Garden

(7)

Boutique

(4)

Julien Macdonald

(4)

Lantligt & Modern

(22)

Superfresco Easy

(42)

Vtwonen

(1)

Wow

(8)

Sortera

100 Produkter

Vanliga frågor

Varför ska jag välja en lantlig tapet?
Vad ska jag tänka på när jag monterar min tapet?
Vad ska jag tänka på när jag väljer en lantlig tapet?
Du har sett 36 av 100 produkter
1 av 3

Med lantliga tapeter kan du enkelt skapa en gammaldags och genuin hemkänsla oavsett om du bor inne i stan eller på landet. Lantliga tapeter kan vara utformade på många olika sätt, men de klassiska varianterna ligger ofta på en naturvit botten och har inslag av blommor eller bladmönster som går i blåa, gröna, eller röda toner. Färgerna är i regel relativt dova, vilket gör att tapeterna passar i de flesta miljöer och är enkla att inreda i samspel med. Om du ska tapetsera om i ett äldre hus kan det vara roligt att undersöka vilka tapeter som historiskt sätt har använts också kanske välja en modernare tappning av dessa.

I vårt utbud av lantliga tapeter på Bygghemma.se hittar du kända tapetmärken om Borås tapeter, Eco, Duro och Paint part. Utöver märke och utformning kan du även välja mellan olika tapetvarianter, som klassisk papperstapet och den mer moderna EasyUp. Den senare kräver mindre förarbete och är enkelt att arbeta med, vilket i många projekt är en stor fördel. Om du väljer en enkelt mönstrad tapet kan du komplettera väggarna med vackra bårder för ett mer omvårdat resultat. Hur mycket tapet du behöver kan du enkelt räkna ut genom att mäta väggarna som ska tapetseras area. När du väl köper tapet är det bra att alltid köpa lite mer än den exakta arean, då du kan förlora lite tapet i mönsterpassning och liknande.

Utöver vackra, lantliga tapeter till kök hittar du också viktiga tillbehör online hos oss på Bygghemma.se, som färg, utrustning och verktyg att använda i samband med tapetseringen. I många hem är det bra att i samband med tapetseringen också passa på att måla om tak och eventuella lister, så att dessa inte upplevs som ofräscha i kontrast till de nytapetserade väggarna.