Tapet MINDTHEGAP Chrysanthemums Yellow
Tapet MINDTHEGAP Chrysanthemums Yellow
Tapet MINDTHEGAP Chrysanthemums Yellow

Tapet MINDTHEGAP
Chrysanthemums Yellow

2 399 krRek.2 526:-
Tillverkningsvara 
Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Crysanthemums, en vacker presentation av delikat färgade chrisanthemusblommor blommar harmoniskt i denna snygga tapet. Ett fantastiskt japanskt traditionellt blommönster i livliga färger.
Varumärke

Beskrivning

Crysanthemums, en vacker presentation av delikat färgade chrisanthemusblommor blommar harmoniskt i denna snygga tapet. Ett fantastiskt japanskt traditionellt blommönster i livliga färger.
Storslagna bilder valdes för att skapa en av de mest fantastiska tapetkollektionerna. Forntida symboler, retro patentskisser och teckningar, berömda matematiska formler eller ikonisk fotografering är ingredienserna i den första MINDTHEGAP-kollektionen. Våra kollektioner är lämplig för alla inredningstyper.

Teknisk Infomation
Våra tapeter är tryckta på en ny generation av non-woven-material. Tryckt med miljövänliga tryckfärger. MINDTHEGAP-tapeter kan appliceras på alla typer av väggar inomhus. Monteringen görs genom att klistra direkt på väggen med limmet och sedan applicera varje våd. Limmet gör det möjligt att passa in mönstret våderna emellan en stund efter att du har hängt upp dom.

Alla våra tapeter levereras i rullar med en bredd på 0,52 cm och en längd på 300 cm. MINDTHEGAP-tapeter kommer i en svart låda med 3 rullar i varje. Med en låda med vår tapet kan du täcka 4,65 kvm. För vissa mönster är tapeten gjord av tre olika rullar för att ge maximal upprepad mönsterpassning. Mönsterrepetitionen är rak matchning för varje design.

Skötselråd
Vår tapet är tvättbar. Använd en fuktig svamp för att torka av den. Om du ser några torra färgfläckar på svampen, oroa dig inte. Det handlar bara om överflödig färg som släpper. Detta beror på att det i tryckprocessen för att få den bästa färgåtergivelsen trycks med lite överflöd. Oroa dig inte trycket och tapeten klarar detta. Torka alltid av tapeten vertikalt. Applicera aldrig någon form av tejp eller maskering på tapetytan. Vår tapet tillverkas genom att trycka på non-wovenmaterial.

Miljö
De latexfärger som används i våra tryck är certifierade för att uppfylla den nordiska svanens miljöstandard. Vår färg är luktfri, med en mycket hög hållbarhet. Allt avfall tas om hand på ett ansvarsfullt sätt. Alla fibrer som används för att producera väggbeklädnaderna kommer från hållbart vårdade skogar. Före monteringen vänligen kolla på mönsterupprepning eller rullningssekvens, om så är fallet (rulla A, rulla B, rulla C). Använd alltid lim som passar för non-woventapeter. Säkerställ att du köpte tillräckligt med rullar för att täcka din vägg. Vänligen kontrollera eventuella färgskillnader på väggen du ska tapetsera. Om det finns stora skillnader måste du måla väggen vit innan du applicerar tapeten.

Hur man tapetserar
Applicera lim direkt på väggen med en rulle. Limma en yta för i ca 2-3 våder åt gången. För kanter, uppe och nere, använd en pensel för att applicera lim. Ta nu en våd av tapeten och applicera den på den klistrade väggen. Kontrollera att du har några extra centimeter tapeter kvar i taket och golvet och se till att tapeterna är raka på väggen. För att kontrollera att allt är rakt, använd t.ex. ett lod. Släta ut tapetvåderna från topp till botten och från mitten utåt. Använd en borste eller ett tapetverktyg och se till att alla luftbubblor tas bort. Ta bort överbliven tapet från tak och golv med en vass kniv. Applicera nästa våd genom att placera dom kant i kant. Kontrollera alltid mönsterpassningen över båda sektionerna. Efter montering, tvätta bort överskottslim med en fuktig, mjuk svamp. Gnid aldrig, för att undvika skador. Efter installationen Du bör ventilera rummet väl för att torka tapeten. Vår tapet är tvättbar. För att torka av den, använd en fuktig svamp. Om du ser lite bläck på svampen, oroa dig inte, färgen motstår det. Det handlar bara om lite överskott av färg som kommer av. Den applicerades under tryckningen för att få de bästa färgerna. Torka alltid av tapeten vertikalt. Gnid aldrig.

OBS! Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på skärm.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeMINDTHEGAP
Art.Nr.WP20321
KollektionFlourilegium
FärgFlerfärgad
MönsterStormönstrad
UtförandeNon Woven
Bredd52 cm
Mönsterpassning70 cm
Åtgång3 våder/3 rullar (1 rulle = 3 meter)
TypTapet
Längd9 m
EAN-nr5942017112404