Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Svartvit tapet

Filtrera

389kr
749kr

Visa kampanj

(7)

Visa sänkt pris

(1)

Randig

(3)

Blommig

(4)

Djur/Natur

(6)

Mönstrad

(4)

Motiv/Text

(1)

Sten/Trä

(1)

Landskap

(1)

3D

(1)

Rutig

(1)

boråstapeter

(2)

duro

(3)

färg & form

(1)

joules

(7)

laura ashley

(1)

superfresco easy

(8)

Svart

(10)

Vit

(7)

Rosa

(1)

Blå

(3)

Flerfärgad

(3)

Non Woven

(16)

EasyUp

(3)

QuickUp

(2)

Papperstapet

(1)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Vanliga frågor om

Hur använda svartvita tapeter för stil och effekt?
Kan jag tapetsera själv?
Hur skapar jag rätt atmosfär i ett rum med tapeter?
Vilken utrustning behöver jag till tapetseringen?

Med tapeter kan du skapa mer personliga rum och platser i ditt hem. Idag finns ett brett utbud av tapeter att välja mellan, vilket gör att du lätt kan hitta en variant som passar just dig och ditt projekt. Hos oss på Bygghemma.se kan du shoppa tapeter online från några av de allra största tapetmärkena som Borås tapeter, Eco, Duro och Paint part. När du köper tapeter kan du välja mellan klassiska papperstapeter och den mer moderna varianten EasyUp. Den senare är precis som namnet antyder lättare att tapetsera med, då den kräver mindre förarbete än den klassiska papperstapeten.

Svartvita tapeter är ett perfekt alternativ för dig som gillar mönster och vill ha väggar med mer liv, men som trots detta helst undviker starka färger. I vårt utbud hittar du ett stort utbud av tapeter i olika gråskalor med allt från spännande grafiska mönster till neutrala och enklare motiv. En tapet som upplevs som spännande men kanske för extrem, kan för ett lugnare intryck användas som fondtapet och på så sätt kombineras med till exempel en enfärgad tapet eller målade väggar.

När du shoppar tapeter online hos oss på Bygghemma.se kan du som ska utföra arbetet på egen hand passa på att köpa alla verktyg och produkter du behöver för din lilla eller stora renovering. Beroende på de aktuella rummens skicka kan dels förarbete av väggarna krävas och ibland är det också bra att måla om väggar och lister så att dessa upplevs lika fräscha som de nya tapeterna. Speciellt när vita kulörer finns i tapeterna kan gulnande eller grånande tak och lister upplevas som fula. Hitta dit hems nya tapeter hos oss idag och skapa rum som passar just din smak och stil!