Betongfärg & epoxifärg

Filtrera

279 kr

2 999 kr

279
279
2999
2999

Visa endast kampanjartiklar

(2)

Grå

(2)

Svart

(2)

Vit

(3)

Blå

(1)

Transparent

(1)

hagmans

(2)

rust-oleum

(3)

Betong/Trä

(2)

Betong

(3)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Oavsett yta man ska måla måste man se till att ha rätt färg. Ska du måla på betong ska du därför se till att ha en betongfärg. Ska du måla betonggolv är det extra viktigt att du ser till att ha en färg som är slitstark. Då kan du med fördel välja epoxifärg. Då får du inte bara en tålig yta utan den blir också lättstädad. Hos oss på Bygghemma.se kan du hitta både betongfärg och epoxifärg till billiga priser som du smidigt köper online.

Vad är epoxifärg?

En epoxifärg innehåller två olika komponenter, en bas och en härdare. Dessa två blandas ihop när du ska måla. Expositfärgens kemikalier bildar ett starkt och styvt material. Ska du använda epoxifärg utomhus, till båten eller till poolen, se då till att du väljer en färg som är anpassad för de förhållandena.

Hur målar jag med betongfärg och epoxifärg?

Precis som all målning gäller det att underlaget är rent och torrt, se också till att det inte finns några fettfläckar. Slipa och spackla om det behövs. Det är viktigt att bland färgen enligt instruktionerna, och blanda inte mer än vad som går åt. Man bör också arbeta snabbt.

Går det bara att använda på golv?

Nej, det går också bra att måla väggar. Betong och epoxifärg går helt enkelt att använda där du behöver en tålig yta. Ska du använda färgen till takmålning bör du välja exempelvis Isonit. Det du bör tänka på är att se till att ha en god ventilation om du ska arbeta inomhus.