Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Utomhusfärg

Pris
279
279
3 109
3 109
Varumärke
Färg
Leveranstid
Appliceringsyta

Betongfärg & epoxifärg

Om du har planer på att installera en garageportsöppnare erbjuder vi här på Bygghemma olika modeller. Hos oss hittar du garageportsöppnare för vipport, garageportsöppnare till vikport och slagport som du kan välja mellan. Montering av garageportsöppnare beror på vilket sorts garage du har och hur gammalt det är. För att göra livet enklare borde du investera i en garageportsöppnare. Du kan köpa den billigt online här hos oss på Bygghemma.se.

Läs mer...
Visar 2 av 2 produkter
Sida 1 / 1
Golvfärg Hagmans EP-V
22%
hagmans.pngFinns i fler färger
review score
fr. 315 kr
405 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 3 färger:
Vit
Grå
Svart
Gå till produkt
Golvfärg Hagmans 1K
24%
hagmans.pngFinns i fler färger
review score
fr. 279 kr
365 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 3 färger:
Vit
Grå
Svart
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur fungerar en garageportsöppnare?

En garageportsöppnare är något som gör livet enklare för dig, du slipper att kliva ur bilen enbart för att öppna dörren till garaget. Du kan istället enkelt öppna den från bilen. Det finns olika sorters av garageportsöppnare, men de har en sak gemensamt - de styrs med en fjärrkontroll. Porten öppnas eftersom fjärrkontrollen sätter igång en liten motor som driver upp garageporten.

Hur långt räcker en garageportsöppnare?

Detta beror helt på vilken automatisk garageportsöppnare som du har bestämt dig för att installera. Det finns garageportsöppnare som räcker så långt som 100 meter vid fri yta. Du kan öppna porten från insidan av ditt hus, eller när du sitter i bilen. Fördelen med en elektrisk garageportsöppnare är att du kan öppna den med både en fjärrkontroll, en mobiltelefon eller ett trådlöst kodlås.