Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Väggbeklädnad

  Väggbeklädnad ger ditt tråkiga rum nytt liv utan onödigt arbete. Den låter dig vara kreativ och förändra utseendet på ett rum enkelt och snabbt. Du behöver inte vara ett proffs. Prova redan idag.

   Väggbeklädnad

   Läs våra reportage

   (Se alla reportage)

   Därför ger golvvärme skönare och hälsosammare inomhusklimat

   Att sätta ett par kalla fötter mot ett golv med golvvärme är alltid en härlig upplevelse. Och faktum är att det är bevisat att den optimala värmefördelning för kroppen är varma fötter och svalt huvud, 18-20 grader i huvudhöjd och 23-24 grader nere vid fötterna. En värmefördelning du bara kan få med hjälp av just golvvärme.

   Läs hela reportaget

   Måla om fasaden: 3 bra tumregler

   Ungefär vart femtonde år är det dags att damma av penslarna och måla om fasaden på ditt trähus. Tidskrävande tänker du, och visst det tar sin tid, men i gengäld får du en snygg fasad som inte bara skyddar mot väder och vind utan också höjer värdet på ditt hus.

   Läs hela reportaget

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Gör det själv

   Tapetsera som ett proffs

   Läs guiden

   Inspiration

   Golvsnack - fördelarna med de olika golvtyperna

   Läs guiden

   Gör det själv

   Sätt färg på tapeten – allt du behöver veta

   Läs guiden

   Gör det själv

   Tapetsera hörn – så gör du

   Läs guiden

   Väggbeklädnad

   Väggplattor livar upp alla rum

   Väggbeklädnad passar dig som enkelt och snabbt vill kunna förändra ett rums utseende. De används för att dekorera och sätta stämningen i rummet och kräver minimalt arbete och ingen skötsel. Detta är inredning när den är som bäst. Enkelt, lättskött och mycket prisvärt. Börja inreda redan idag. Vad väntar du på?

   Väggbeklädnad kan enkelt användas på alla typer av rum och är enkla både att sätta upp och byta ut. Perfekt för barnrum som behöver anpassad efter växande barn och deras intressen. Ska du göra om ett tråkigt förråd till mysigt TV-rum eller ge liv åt ett tråkigt gästrum? Då är detta något för dig.