Hängselbyxor & snickarbyxor

Filtrera

665kr
4585kr
665
665
4585
4585

blåkläder

(24)

fristads

(9)

husqvarna

(3)

jobman

(2)

l.brador

(1)

snickers workwear

(1)

Blå

(11)

Svart

(16)

Grå

(7)

Brun

(2)

Beige

(2)

Grön

(4)

Vit

(3)

Orange

(7)

Gul

(14)

Röd

(5)

Dam

(1)

Herr

(34)

Unisex

(5)

Nej

(33)

Ja

(6)

Sortera

40 Produkter

Västbyxa Blåkläder 2650

Västbyxa Blåkläder 2650

fr.1 169 kr

Se priset!

Vanliga frågor

Varför skall jag ha hängsel- och snickarbyxor?
Vilka detaljer är viktiga på hängsel- och snickarbyxor?
Finns hängsel- och snickarbyxor med reflexer?
Du har sett 36 av 40 produkter
1 av 2

När det är dags för byggprojekt eller trädgårdsarbete hemma är en hängselbyxa det perfekta plagget att bära. Denna typ av byxa är tillverkad i ett slitstarkt tyg som tål det mesta utan att gå sönder. Designen med hängslen gör också att man kan röra sig obehindrat och böja sig ned eller sträcka på sig utan att riskera att byxan hasar ned. Vidare är snickarbyxor utrustade med många praktiska fickor som man kan bära med sig diverse verktyg, spik och skruvar i. Hos Bygghemma hitta du ett stort urval av olika hängselbyxor som underlättar när du ska utföra olika projekt i ditt hem.

Investera i en praktiskt arbetsbyxa

När du väljer att investera i en riktigt bra arbetsbyxa kommer du att märka stor skillnad. Att ha speciella kläder avsedda för den uppgift man tänkt utföra underlättar arbetet mycket. En hängselbyxa har till exempel ofta förstärka knän vilket gör att den klarar påfrestningar, som en hukande arbetsställning eller en arbetsställning där du måste krypa mycket, bättre än en vanlig byxa. Du har också möjlighet att alltid ha dina verktyg med dig eftersom byxan är försedd med många fickor och öglor. Ska du utföra arbeten där du behöver vara synlig finns en rad olika modeller av byxor med starka varselfärger. Du hittar även byxor med foder som fungerar utmärkt att använda när du måste arbeta i kyla. När arbetsdagen är slut är det också enkelt att tvätta plagget i maskin.

Praktiska hängselbyxor som underlättar arbetet

Hos Bygghemma hittar du ett stort urval av hängselbyxor online. Här finns modeller i en rad olika storlekar, både för stora och små. Att investera i en riktigt bra arbetsbyxa kommer att underlätta dina projekt många gånger om och göra att du slipper slita på, eller få fula fläckar, på dina vanliga kläder. Byxorna har också en rad olika smarta funktioner som gör arbetet ännu smidigare.