Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Arbetskläder & skydd

Oavsett om du är hemmafixare eller proffs så är det viktigt att ha rätt typ av arbetskläder som både skyddar och underlättar själva arbetet. Under denna kategori har vi samlat alla typer av utrustning så som skyddskläder, arbetsskor och handskar.

Arbetskläder för olika jobb

Innan du ger dig ut för att köpa arbetskläder online så tänk igenom vilken typ av arbetskläder du faktiskt kommer att behöva. Valet av kläder och utrustning beror givetvis på vilken typ av arbete du ska utföra. Ska klädernas funktion vara att skydda, underlätta eller för att hjälpa dig att synas på din arbetsplats? Vi har slitstarka arbetskläder och säker skyddsutrustning från marknadens ledande märken. I vårt stora urval av arbetskläder så hittar du allt från arbetsbyxor, skyddsskor, och arbetshandskar till varselkläder overaller och regnkläder.

Skydda dig med rätt arbetskläder

Välj byggkläder med omsorg, så kommer du få mest tillbaka. Vi har yrkeskläder som är tåliga och som skyddar bra, samt kläder för hemmafixaren som är smidiga, ger bra rörelsefrihet och som håller vad de lovar. Reflexkläderna i vårt sortiment är anpassade för både yrkesanvändning likasom för att bäras privat och fungerar lika väl på bygget som i joggingspåret när det kommer till synlighet. Oavsett behov så kommer du att finna just den utrustning som ditt nya projekt kräver för att säkerställa en trygg och bekväm arbetsmiljö. Hitta dina billiga arbetskläder hos Bygghemma.

Vanliga frågor om

Finns det arbetskläder för proffs?
Behöver jag arbetskläder på min fritid?
Hur väljer jag rätt arbetskläder?
Finns det arbetskläder för hemmafixaren?
Vilka arbetskläder och skydd behöver jag?