Regnjacka

Filtrera

425 kr

1 704 kr

425
425
1704
1704

Visa endast kampanjartiklar

(3)

blåkläder

(13)

fristads

(3)

grundéns

(29)

husqvarna

(2)

jobman

(2)

l.brador

(2)

projob

(3)

snickers workwear

(2)

Svart

(16)

Orange

(28)

Grön

(12)

Gul

(26)

Blå

(5)

Grå

(2)

Röd

(5)

Jacka

(30)

Rock

(8)

Anorak

(5)

Regnjacka

(10)

Regnrock

(3)

Regnponcho

(1)

Dam

(1)

Herr

(17)

Unisex

(38)

Sortera

56 Produkter

Du har sett 36 av 56 produkter
1 av 2

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Därför är det klokt att köpa en regnjacka online så att du är beredd när de regniga dagarna väl kommer. En bra regnjacka är en god investering och kan användas både på fritiden och på väg till jobbet för att hålla dig torr och varm. Välj mellan klassiska modeller samt fodrade och ofodrade jackor. Den är perfekt när du ska rasta hunden en regnig dag, eller när du skyndar till bussen på morgonen och inte vill släpa med dig ett paraply. Oavsett användningsändamål är en regnjacka ett praktiskt plagg att ha när vädret inte är det bästa.

Ett mångsidigt plagg

En regnjacka behöver inte vara tråkig och ful, och framförallt behöver den inte vara tillverkad i galon som de flesta nog osökt tänker på när man hör ordet "regnjacka". Faktum är att de moderna regnjackorna knappt skiljer sig från andra typer av funktionsplagg och har oftast en snygg passform och tilltalande modeller. Regnjackorna är behandlade med ett vattentätt ytskikt eller ett membran som gör att vätan hålls ute och du därmed förblir torr. Väljer du en fodrad regnjacka, kan du dessutom använda plagget långt in på senhösten och tidigt på våren när vädret är som mest ombytligt. En funktionell och praktisk jacka som passar lika bra för fritidsaktiviteter utomhus, som på väg till jobbet under regniga mornar. Slipp paraplyer som blåser sönder eller glöms på bussen, och klicka hem din egna regnjacka idag.

Snygga regnjackor för hela året

Hos oss på bygghemma.se kan du köpa en snygg, funktionell och billig regnjacka som passar för årets alla regniga dagar. Välj mellan fodrade och ofodrade modeller och massor av olika färger och modeller i vårt stora utbud. Vill du veta mer om varorna eller om storlekar, så står vår kunniga kundservice redo att besvara eventuella frågor. Välkommen till oss på bygghemma.se!