Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Byxholkar

Du har sett alla 4 produkter

Vanliga frågor om

Vilka fördelar har byxholkar?
Vilka typer av byxholkar finns det?

Byxholkar - Praktiskt skydd för dina arbetskläder

Byxholkar är ett praktiskt skydd för dina arbetskläder som hjälper till att skydda dem från smuts och slitage. Dessa skydd är utformade för att passa över dina byxor och håller dem rena och torra under arbetet.

Byxholkar är ett utmärkt val för dig som arbetar med smutsiga och krävande uppgifter, såsom målning, byggande och trädgårdsarbete. De är också mycket användbara i miljöer där du vill undvika att smutsa ner arbetskläderna, till exempel vid servering eller catering.

Byxholkar är tillverkade av slitstarka material som är lätta att rengöra och torka av. De är också lätta att ta på och av, vilket gör dem enkla att använda och bekväma att ha på sig. Byxholkarna är en investering för dina arbetskläder, eftersom de hjälper till att förlänga livslängden på dina byxor genom att skydda dem från smuts och slitage.

Hos oss på Bygghemma hittar du ett brett utbud av byxholkar i olika storlekar och material. Välj det alternativ som passar dina behov bäst och skydda dina arbetskläder på ett enkelt och effektivt sätt.