Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Underställ & underkläder

Underställ dam

Filtrera

175kr
1455kr
175
175
1455
1455

Visa endast kampanjartiklar

(8)

acode

(1)

blåkläder

(6)

fristads

(4)

jobman

(8)

l.brador

(2)

projob

(7)

2XL

(18)

3XL

(20)

4XL

(7)

5XL

(1)

L

(28)

M

(28)

S

(27)

XL

(28)

XS

(16)

XXL

(7)

XXXL

(1)

Underställströja

(7)

Tröja

(3)

Komplett underställ

(1)

Overall

(1)

Underställsbyxa

(6)

Underställ

(5)

Långkalsong

(4)

Polotröja

(1)

Svart

(21)

Grå

(10)

Vit

(2)

Gul

(1)

Röd

(1)

Orange

(1)

Blå

(2)

Sortera

28 Produkter

Du har sett alla 28 produkter

Om du söker billiga underställ för dam kan det löna sig att titta på nätet. Ett underställ kan vara skönt att ha både under arbetskläderna som under jaktkläderna eller fritidskläderna. Ett underställ är ofta tillverkat i material som håller kroppen varm men som samtidigt ventilerar och transporterar bort svett från kroppen. Kläderna finns i flera olika modeller, och ett underställ kan ha ett linne, t-shirt eller en långärmad tröja som överdel. Delarna i ett underställ kan användas antingen tillsammans eller separat. Många delar i ett underställ kan också användas som helt vanliga kläder hemma under en kall dag eller som myskläder efter jobbet.

Hur man använder ett underställ

Ett underställ tas ofta på närmast kroppen utanpå underkläderna. Understället har som uppgift att transportera bort svett och fukt från kroppen. På så sätt hålls kroppen torr och behaglig och den kyls inte ner lika fort. Utanpå understället tar man sedan på sig sina andra kläder. Man kan klä sig i flera lager om man vill och det behövs, eller så kan man bära sina ytterkläder utanpå understället. Understället kan både användas över hela kroppen eller användas i separata delar om man anser det bekvämare. Många tycker sig bli svettigare på överkroppen än på underkroppen och då kan man använda en överdel understället för att effektivt transportera bort svetten där.

Underställ för alla tillfällen

Är det dags att köpa ett nytt underställ? Hos Bygghemma.se finns bra underställ för dam. Det finns underställ i flera olika varianter och material, och många av dem är dessutom unisexmodeller. Oavsett om du söker ett underställ till jakten, till trädgårdsarbetet eller till vandringen kan du garanterat hitta det här. Här finner du underställ i bra kvalitet till låga priser.