Armering

Pris
47
47
199
199
Varumärke
Tjocklek (mm)
8
8
12
12
Leveranstid

Armeringsjärn

När du ska gjuta eller mura en konstruktion är det viktigt att använda bra armering. Armeringen gör att konstruktionen blir mer stabil och motståndskraftig. Det minskar också risken för sprickor. Hos Bygghemma.se kan du köpa armeringsjärn online. Vi har flera olika varianter, både sådana som passar gjutna och murade konstruktioner. Kom också ihåg att armeringsjärn kan användas till andra DIY-projekt hemma. Varför inte göra en vacker blomsterspaljé av armeringsjärn eller skapa snygga stöd åt dina buskar? Att beställa byggmaterial online gör att du sparar tid som du istället kan lägga på att färdigställa din konstruktion. Det är också bekvämt då du själv slipper sätta släp på bilen och köra till ett byggvaruhus.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Armeringsjärn Rakstål B500BT
celsa.jpg
fr.47 kr
49 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Olika typer av armeringsjärn

För att din konstruktion ska bli bra och hållbar gäller det att du väljer rätt typ av armering. Armeringsjärn i rakstål passar gjutna konstruktioner, till exempel då du ska gjuta en grund. För murverk ska du välja armering i så kallad bistål. Denna typ av armering består av två armeringsjärn sammanfogade med kortare pinnar. Man kan säga att den påminner om en stege till utseendet. Även om det kan kännas lockande att bli klar med ditt projekt snabbt så bör du inte fuska med armeringen. Den gör att du kommer att kunna njuta av det du skapat mycket längre. Se armeringen som ett skelett i konstruktionen och fundera lite över vad som händer om ett skelett saknas. Då inser du säkert varför detta är så viktigt att inte hoppa över.

Beställ armeringsjärn online

I murade och gjutna konstruktioner är armering mycket viktigt, detta för att de ska hålla ihop och få en så lång livslängd som möjligt. Hos bygghemma.se kan du köpa flera typer av armeringsjärn online. När du beställer armeringsjärn och annat byggmaterial från oss får du riktigt bra priser och dessutom snabb leverans. Det gör att du sparar både tid och pengar.