Armeringsnät

Filtrera

celsa steel service ab

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Du har sett alla 1 produkter

Var köper man armeringsnät? Hos Bygghemma.se förstås! Vi har armeringsnät avsedda för olika ändamål. Oavsett om du ska gjuta golv eller kanske en ny bänkskiva till uteplatsen hittar du ett passande nät. Armeringsnät gör att det du gjuter i cement får stabilitet och håller ihop, var därför noga med att använda tillräckligt mycket armering när du ska gjuta något. Kom ihåg att det är viktigt att vara noggrann, på så sätt håller ditt fina bygge längre. Innan du köper armeringsnät är det naturligtvis viktigt att se till så att du väljer rätt variant. Ytor som används mycket, till exempel golv behöver en armering avsedd för det ändamålet.

Glöm inte armeringen

Det blir allt vanligare att jobba i betong och cement. Dessa är inte längre bara material som används för grunder och garagegolv, idag har det även tagit steget in till den vanliga inredningen. Om du är sugen på att gjuta något, kanske en garageplatta eller ett golv inomhus är det viktigt att du väljer rätt armering. Ett armeringsnät med rutor på 150X150 mm tillverkat av 6 mm järn passar till exempel för ytor som har begränsad belastning. Det finns även speciella golvnät för armering. Dessa passar om det är just golv du ska gjuta. Armering lägger du för att förhindra att sprickor bildas i ditt golv. Man kan säga att armeringen blir lite som skelettet i konstruktionen. Kom också ihåg att armeringsnät är en perfekt ingrediens i andra gör det själv-projekt. Använd det till exempel som en snygg blomspaljé.

Armering för olika ändamål

Hos Bygghemma.se hittar du armeringsnät online. Vi har dem för flera olika ändamål, till exempel för golvgjutning. Cement och betong är nu populärare än någonsin, men för att ditt projekt ska bli hållbart behöver du bra armering. Hos oss hittar du armering av god kvalitet till ett riktigt bra pris. Botanisera i vårt sortiment och hitta rätt produkt för dig.