Finbetong

Filtrera

49,50 kr

60 kr

49
49.5
60
335

finja betong ab

(1)

torrbruksprodukter

(1)

Finbetong

(2)

Grovbetong

(1)

EPS-betong

(2)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

Med finbetong från Bygghemma är du säkrad inför kommande gjutningsprojekt. Vår finbetong kan användas till att gjuta till exempel golv, balkong och trappa. Dessutom kan den användas för att skapa vackra dekorationsföremål. Oavsett om du ska gjuta i liten eller stor skala är det viktigt att betongen håller hög kvalitet. Att gjuta med finbetong från bygghemma.se är både billigt och enkelt.

Hur blandar man till finbetong?

Finbetongen blandas med vatten. Räkna med att det går åt ungefär 2,1-2,4 liter vatten till 20 kg av Bygghemmas finbetong. Mindre vatten ger starkare betong, men tänk på att den ändå ska gå att bearbeta. Vid mindre projekt räcker det att blanda betongen i en hink med en borrmaskin och betongvisp. Ska du däremot blanda 10 säckar eller mer behövs en planblandare eller tombola. Blanda ordentligt i minst 10 minuter så att betongen blir lättarbetad.

Hur fort torkar finbetong?

Betongen börjar stelna redan efter några timmar, men räkna med en torktid på 2-3 dagar. Vid varmare temperatur kan det hända att betongen härdas för snabbt och därmed spricker. För att undvika detta rekommenderar vi på Bygghemma att du håller ytan fuktig några dagar genom spraya den med vatten. Då blir betongen desto hårdare och du får ett bättre slutresultat.