Betongplatta & husgrund

Filtrera

9 879 kr

30 209 kr

9879
9879
30209
30209

grundmäklarna

(2)

Komplett Grundpaket

(2)

Sortera

2 Produkter

Komplett Grundpaket Fristående

Komplett Grundpaket Fristående

fr.10 549 kr11 100:-

Leveranstid 2-3 veckor

Komplett Grundpaket Mot Fasad

Komplett Grundpaket Mot Fasad

fr.9 879 kr10 400:-

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett alla 2 produkter

Det är väldigt viktigt att lägga en bra grund för ditt hus. När du ska köpa husgrund är det därför väsentligt att du försäkrar dig om att det är bra kvalitet. Hos oss kan du köpa ett komplett grundpaket vare sig du ska bygga mot fasad eller fristående. Det enda du sedan måste göra är att köpa bra cement samt någon som gör arbetet om du inte har kunskap att göra det själv. Se till att marken du ska påbörja ditt bygge på är plant samt att du känner till föreskrifter för avlopp och sådant. Detta är nämligen basen för att resten av bygget ska gå bra.

När man bygger en husgrund

När du ska lägga en husgrund behöver du bland annat kantelementen, samt kamstål för kantförstyvning, cellplast som isolering i grunden, armeringsnät, cellplastspik, armeringsdistanser och najtråd till armeringen. För att undvika radon rekommenderas en så enkel lösning som en radonduk. Funderar ni på att dra in golvvärme är det dags att bestämma det redan nu. Det är ett bra sätt att öka värdet på huset samt att få det skönt om fötterna, speciellt vintertid. Gör sedan en notering om var rören ligger inför att ni ska borra så det inte blir några missöden. När det avslutningsvis gäller torktiden på cementen är det bra att göra en fuktmätning för att försäkra sig om att den verkligen är torr innan man går vidare i bygget.

Att gjuta en platta måste inte vara komplicerat

Tanken på formgjutning kan få de flesta husägare att rygga tillbaka - även de mest händiga. Med våra lättanvända grundpaket är dock de svåra momenten redan avklarade. Du väljer själv vilken yta du vill ha på din betongplatta och får därmed den mest lämpliga materielmängden för just ditt projekt. Genom att köpa ett färdigt paket för din betongplatta slipper du alltså krångla med formvirke och liknande underarbeten som kan vara svåra och tidskrävande. Genom att först bekanta dig med rekommendationer för dräneringslager och armering, kan du sedan själv gjuta en bra och hållbar betongplatta på ett smidigt sätt.

Få allting levererat hem till dig

Genom att beställa hem ett grundpaket anpassat för just ditt bygge får du snabbt och enkelt det du behöver levererat ända hem till din dörr. På det sättet slipper du släpa hem alla grejer från en eller flera butiker. Beställ istället din husgrund online till konkurrenskraftigt pris från Bygghemma.se när du är redo att lägga grunden till just ditt drömhus.