Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Cement

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Du som är ute efter att köpa cement online har kommit rätt. Vi på bygghemma.se har flera produkter i denna kategori och vi hjälper dig gärna till rätta med ditt projekt. Oavsett om du vill mura, gjuta med cement eller om du behöver ett mycket tåligt fyllnadsmaterial så har vi det du letar efter. Cement är en väldigt flexibel produkt. Hos oss köper du den i form av ett bindemedel som du sedan själv blandar med ballast eller sand och vatten, beroende på vad du tänkt använda den till. Det är denna blandning som går under namnet betong, efter det att den härdat.

Ett starkt och användbart material

Redan i antikens Grekland använde man sig av cementliknande material och idag är cementen av fundamental betydelse i de flesta stora byggprojekt, världen över. Är man ute efter ett mycket starkt, flexibelt och beständigt material finns det egentligen inga alternativ till rimligt pris. Det man måste tänka på vid arbete med cement och betong är att det sker en väldigt snabb kemisk reaktion när man tillfört vatten till blandningen. Massan stelnar på nolltid och det gäller att man vet vad man gör när man skapar former med hjälp av cement. Med grov cement kan du fylla ut stora ytor och skapa fundament för allt som är tungt. Fin cement ger en slätare yta som till exempel passar när du putsar en vägg eller gjuter inredningsföremål eller plattor till trädgårdsgångar och uteplatser.

Cement är bra att ha hemma

Hos oss är det smidigt att köpa cement och våra priser är väldigt konkurrenskraftiga. Beställer du online slipper du dessutom besväret med att frakta hem de tunga säckarna. Behöver du hjälp med att välja rätt produkt till ditt projekt ska du inte tveka att ta kontakt med vår kundservice. Cement håller sig bra om det förvaras torrt och kan komma till användning i många sammanhang. Både utomhus och inomhus.