Board

Filtrera

69 kr

115 kr

69
69
115
115

boa

(2)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

När du ska sätta upp en ny vägg hemma, renovera golvet eller bygga en lekstuga till barnen behöver du ha kvalitativt material. En typ av material som passar utmärkt för många olika byggarbeten är board. De går att såga till önskad storlek och form och det går utmärkt att både skruva, borra och slipa materialet. Board kan användas både inomhus och utomhus, och det är även tacksamt vid mindre snickeriarbeten. Materialet är hållbart och det gör att du inte behöver oroa dig för att få sprickor. Vi på bygghemma.se kan erbjuda prisvärd och lätthanterlig board online som du enkelt kan beställa hem på nätet.

Hur man väljer board

När du ska välja vilken board som passar bäst kan du börja med att fundera över hur pass fukttåligt materialet behöver vara. Det finns modeller som är behandlade på ett speciellt sätt, ofta med olja och sedan i värme, för att de ska stå emot fukt och väta bättre. Den här typen av board passar extra bra i utrymmen där det finns en risk för att materialet kommer komma i kontakt med vatten. Några sådana utrymmen är exempelvis tak och fasader. Behöver materialet inte ha en lika hög motståndskraft mot fukt kan du istället välja en board som är obehandlad. Innan du köper din board ska du också mäta upp området där den ska placeras så du vet hur mycket material du behöver.

Köp din board på nätet

Hos bygghemma.se kan du hitta allt du behöver när du skall renovera, bygga eller reparera något hemma. När du ska köpa board kan du hitta modeller som är hållbara, enkla att hantera och håller en hög kvalitet hos oss. Vi har varit sysselsatta inom byggvaruhandeln i många år och kan därför erbjuda produkter som gör att arbetet känns smidigt och lätt att utföra.