Gipsskivor & renoveringsgips

Filtrera

90 kr

119 kr

90
90
119
119

gyproc

(4)

knauf danogips

(6)

Vägg, Tak

(6)

Gipsskiva

(3)

Golv

(1)

6,50 mm

125 mm

6
6.5
125
125

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

När du ska renovera eller bygga om hemma så är förarbetet A och O för att resultatet ska bli bra. Väggarna ska vara helt släta och fria från skarvar innan de tapetseras eller målas. Det vanligaste är då att man använder två lager av skivor som sen spacklas av till exempel en målare. Den första skivan som ligger mot regeln är oftast en spånskiva eller byggskiva och den sista skivan är i gips. Du hittar dina gipsskivor online i vår webbshop. Här kan du i lugn och ro beställa hem den mängd du behöver och slipper åka till ett byggvaruhus.

Fördelarna är många

En korrekt monterad gipsskiva ett slätt och stadigt underlag som håller i många decennier. Gips är enkelt att arbeta med och kan formas med en speciell sorts fil till önskad form. De kan också skäras eller brytas till den storlek man behöver utan problem. När man monterar gipsskivor på väggen använder man en speciell skruv som är gjord för att inte gå helt igenom pappen som skyddar gipset. Det är viktigt att man följer instruktionerna noga så att monteringen blir bra och skivorna inte släpper från väggen. Sen lägger man en väv över skarvarna som spacklas över för att garantera att de inte bildas sprickor när väggarna rör på sig. Väggarna bredspacklas sedan med ett tunt lager spackel så att alla skruvskallar döljs. Tänk på att gipsskivor är stora och väger en hel del så det är bra om man är två personer när man monterar dem.

Beställ online så slipper du åka till byggvarhuset

Vi har billiga gipsskivor i vår välsorterade webbshop. Här hittar du allt du behöver för att lyckas med monteringen och i vårat stora utbud hittar du garanterat den skiva du letar efter. Har du funderingar eller vill ha hjälp så är du välkommen att kontakta våran kundtjänst antingen på telefon eller via mail. Här har vi kompetent personal som vet vad de talar om!