Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

MDF-skiva & HDF-skiva

MDF-skiva BOA 1220x2440 mm

MDF-skiva BOA 1220x2440 mm

fr. 345 kr

Leveranstid 4-6 veckor

Du har sett alla 2 produkter

Hos Bygghemma.se hittar du byggmaterial till ett riktigt bra pris, vänd dig därför till oss när du ska köpa mdf skiva. Mdf är ett mångsidigt och lättarbetat material som kan användas till många ändamål. Det är särskilt bra när du du ska snickra inredningsdetaljer eller möbler. Den låga densiteten i skivan gör att det är lätt att skära ur dekorationer och profiler. Det gör att du kan vara mycket fantasifull när du arbetar i mdf. För dig som går i tankarna att börja snickra möbler är detta det perfekta materialet att börja med. Att det ligger lågt i pris är naturligtvis också en stor fördel.

Ett lättarbetat material

Mdf står egentligen för Medium Density Fibreboard och lämpar sig perfekt för olika hobbyprojekt hemma. Med denna typ av skiva kan du bland annat snickra egna inredningsdetaljer snabbt och enkelt. Mdf är framställd av träfiber och syntetiskt lim i en torr process, något som ger en skiva med viss mjukhet. Till skillnad från andra typer av skivor är mdf slät på båda sidorna. När du arbetar med den kan du behandla den precis som massivt trä. Du bör endast använda skivan till inomhussnickerier eftersom väta kan göra att den sväller och blir obrukbar. Söker du däremot ett lättarbetat material som ger stabila konstruktioner inomhus är mdf ett utmärkt val. Hos Bygghemma.se hittar du mdf-skivor till ett riktigt bra pris. Det ska vara både billigt och enkelt att förverkliga sina byggnadsprojekt.

Beställ mdf till bra pris

Hos Bygghemma.se hittar du enkelt mdf skiva online. Denna typ av skiva lämpar sig för olika inredningsprojekt inomhus och är mycket lättarbetad. Den är till exempel lämpad till både enklare och mer avancerade byggprojekt, något som gör att du kan släppa loss din kreativitet och snickarglädje fullt ut. Genom att beställa byggmaterial online sparar du både värdefull tid och pengar.