Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

OSB-skiva

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Hur kan jag använda OSB-skivor?
Hur kan jag använda osb skivor?
Vad är en OSB-skiva?

På jakt efter en slitstark och billig osb skiva? Då har du garanterat kommit helt rätt. Osb skivor är tillverkade av träfibrer som, med hjälp av lim, högt tryck och hög värme, sammanpressats till ett hårt material. Med andra ord befinner sig osb skivor någonstans mellan spånskiva och plywood materialmässigt. Användningsområden är många. Det är till exempel vanligt att fästa materialet bakom gipsskivor. På så sätt håller den färdiga väggen för upphängning av tyngre föremål. Dessutom är det vanligt att använda osb skivor då man ska bygga tak och balksystem. Hos hittar du givetvis modeller i en rad olika utföranden och storlekar. Här finns något för både det lilla och stora bygget.

Vi hjälper dig välja rätt

Har du frågor om att att köpa osb skiva? Då ska du höra av dig till vår kundtjänst. Våra medarbetare finns på plats för att besvara små och stora byggnadsfrågor. När du bestämt för modell gör du din beställning smidigt och enkelt direkt på nätet. Vi erbjuder ett brett utbud och produkter till låga priser. Välkommen att göra din beställning redan idag!