OSB-skiva

Filtrera

skivmaterial

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Du har sett alla 1 produkter

På jakt efter en slitstark och billig osb skiva? Då har du garanterat kommit helt rätt. Osb skivor är tillverkade av träfibrer som, med hjälp av lim, högt tryck och hög värme, sammanpressats till ett hårt material. Med andra ord befinner sig osb skivor någonstans mellan spånskiva och plywood materialmässigt. Användningsområden är många. Det är till exempel vanligt att fästa materialet bakom gipsskivor. På så sätt håller den färdiga väggen för upphängning av tyngre föremål. Dessutom är det vanligt att använda osb skivor då man ska bygga tak och balksystem. Hos hittar du givetvis modeller i en rad olika utföranden och storlekar. Här finns något för både det lilla och stora bygget.

Hur kan jag använda osb skivor?

Osb skivor har som sagt en rad olika användningsområden. Många använder dem när man sätter upp nya väggar inomhus. Materialet ger inte bara en högre bärkraft, det är dessutom ljudisolerande. Kan man använda osb skivor utomhus är det nog många som undrar över. Visst kan man göra det men då krävs att man gör någon form av ytbehandling. Det mångsidiga materialet kan dessutom användas som emballage. Det är även vanligt att använda osb skivor för att stabilisera möbler. Du kan till exempel fästa träskivan bakom bokhyllan om du önskar att göra den mer stabil. Dessa skivor är i regel lätta att montera och kan fästas med skruv, spik eller klammer. Med rätt behandling kan de även användas för dekorativa ytor. Hos oss kan du beställa den modell som passar dig smidigt och enkelt direkt på nätet.

Vi hjälper dig välja rätt

Har du frågor om att att köpa osb skiva? Då ska du höra av dig till vår kundtjänst. Våra medarbetare finns på plats för att besvara små och stora byggnadsfrågor. När du bestämt för modell gör du din beställning smidigt och enkelt direkt på nätet. Vi erbjuder ett brett utbud och produkter till låga priser. Välkommen att göra din beställning redan idag!