Plywood

Filtrera

269 kr

999 kr

269
269
999
999

moelven

(1)

skivmaterial

(8)

3,60 mm

24 mm

3
3.6
24
24

Endast snabbleverans

(8)

Brun

(1)

Sortera

9 Produkter

Du har sett alla 9 produkter

Plywood är ett material som består av korslagd faner, som limmats ihop under ett högt tryck vid en hög temperatur. Detta resulterar i en skiva av trä som är förhållandevis stabil, hållfast och formstabil. Använd plywoodskivor utomhus eller inomhus, produkten har ett stort antal olika användningsområden; allt mellan att vara skolungdomarnas favorit i slöjdsalen till att användas i båtbyggen eller vid hemmabygget. Oavsett vad du ska snickra ihop kan det vara en god idé att köpa plyfaskiva då det är relativt hållbart samtidigt som det är mycket flexibelt. Mirakelmaterialet plywood kan användas till nästan vad du än önskar, det är bara fantasin som sätter gränser.

Varför välja plywoodskiva?

En av de största fördelarna med plywoodskiva är att det är ett starkt material. Detta är resultatet av hur materialet skapats, vilket beskrevs i föregående stycke. Dessutom är materialet billigt att använda och lätt att arbeta med, vilket sammantaget förklarar den bredd av användningsområden som materialet har. Det finns ett flertal olika typer av trä och tjocklek på plyfaskivorna, så du har goda chanser att välja rätt typ av plywood för just ditt användningsområde. Hållbarheten av materialet, de stora valmöjligheterna med avseende på träslag, längd och bredd, lättheten att arbeta med materialet samt det faktum att det är mycket prisvärt, gör att plywood i många fall är det absolut bästa alternativet. Testa får du se, du kommer inte att bli besviken, utan snarare längta till nästa gång du får möjlighet att snickra ihop något med just detta material.

Beställ din plywoodskiva online redan idag

Vårt tips är att köpa plywood billigt online redan idag, vilket du enkelt kan göra på Bygghemma.se. Bygghemma är ett byggvaruhus på nätet, vilket gör det både enkelt, billigt och smidigt att få hem sina varor. Att leveransen är snabb är ytterligare en fördel. Ta en titt på sortimentet redan nu och läs i lugn och ro om de olika materialen och beställ sedan hem det du önskar.