Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Underlagsspont | Råspont & råspontlucka

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Hur monterar jag råspont?
Vad är en råspontlucka?
Hur används råspont?

Råspont & underlagsspont för ditt projekt

Dags att renovera hemma? Vi på Bygghemma erbjuder ett stort utbud av billig råspont. När du väljer råspont får du en hållbar produkt med stor flexibilitet. Råspont kan användas till olika användingsområden som råspontlucka, takbeläggning och väggpaneler. Du använder enkelt råspont till ditt innertak samt kan du använda råspont i din vägg bakom gips. Vill du säkra upp att exempelvis din TV hänger säkert använd underlagsspont bakom gipsskivan på din vägg. Om du köper obehandlad råspont kan du välja att färgsätta den eller lacka in den helt efter dina egna önskemål. Materialet har en nordisk stil som passar in i de flesta rum. Om det behandlas på rätt sätt kommer det hålla många år framöver. Det hållbara materialet ger dig ett täckande och stabiliserande ytskikt.

Råspont till tak eller råspontlucka

Hos oss på Bygghemma kan du alltid köpa råspont till exempelvis råspontlucka till ett bra pris. Vi har ett stort utbud av virke och erbjuder råspont i flera utföranden och dimensioner. Dessutom kan vår kunniga kundservice hjälpa dig med både små och stora frågor.