Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Innerdörr Hietakari Celine M01 Helsinki

Innerdörr Hietakari
Celine M01 Helsinki

fr.10 119 kr
Välj Glastyp
Välj Bredd
Välj Höjd
Välj Hängning
Tillverkningsvara  - Levereras normalt inom 4-6 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Innerdörr Hietakari Celine M01 Helsinki är en innerdörr med svart aluminiumkarm och glasdörr, som passar för både torra utrymmen och våtutrymmen.
Varumärke

Beskrivning

Innerdörr Hietakari Celine M01 Helsinki är en innerdörr med svart aluminiumkarm och glasdörr, som passar för både torra utrymmen och våtutrymmen.
Celine-seriens dörrar tillverkas av härdat glas och aluminium. Dörrarna passar även för användning i våtutrymmen.

Dörren öppnas 180 grader, och dörrens önskade hängning bör anges vid beställning. Hängningen betraktas från den sida dit dörren öppnas, och avser på vilken sida gångjärnen sitter. Högerhängd betyder att hantag sitter på vänster sida och gångjärnen på höger sida, och dörrbladet öppnas i betraktarens riktning.

Produkten levereras med karm, dörrblad, handtag och låskassett med motstycke. Handtaget kan ersättas med andra allmänna handtag som finns på den skandinaviska marknaden. I Helsinki-modellen är dörrbladet oinramat, så dörrbladets kanter är exponerat glas.

Produkten tillverkas av 8 mm tjockt härdat säkerhetsglas. Satinglasets ena sida har etsats sammetslik medan den andra sidan är slät. Vid val av en produkt med satinglas bör det noteras att glasets etsade yta är känslig för skråmor och fläckar. Vid val av spegelglas bör det noteras att glasets genomskinlighet beror på ljusstyrkan i utrymmet. Då utrymmet bakom glaset är starkt upplyst, verkar glaset genomskinligt och ju mörkare utrymmet bakom dörren är, desto kraftigare är glasets spegling. Då utrymmet bakom dörren är helt mörkt, kan utrymmet bakom dörren inte urskiljas. Spegelglaset är dubbelsidigt och fungerar på samma sätt i båda riktningarna. Karm och beslag är svarta.

Produktmåttet avser monteringsöppningens mått. Produkten tillverkas med nödvändig installeringsmån för öppningen. Vi rekommenderar att golv och monteringsöppning är färdigställda innan mätning och montering. Karmdjup är 92 mm. Täcklister medföljer inte.Förutom standardstorlekar kan pardörrarna tillverkas i skräddarsydda mått upp till 900 mm bredd och 2100 mm höjd. Kontakta Bygghemmas kundtjänst eller visningsbutik om du är intresserad av måttanpassad produkt.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHietakari
Art.Nr.C31-91-1H
FärgSvart
HängningHöger, Vänster
SerieCeline
GlasJa
GlastypFrostat satinglas, Klarglas, Spegelglas
Bredd700, 800, 900 mm
Höjd2000, 2100 mm
MaterialAluminium
TypRumsavdelare
Djup92 mm
Glastjocklek8 mm