Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Inspiration

  Ordning & reda i barnens rum!

  Läs guiden

  Inspiration

  Ljusdesignern Ida Raymondsson - Allt kan belysas

  Läs guiden

  Inredning för hemmet

  I vår interiörskategori hittar du massor av produkter för att snygga till i hemmet. Tycker du att ditt gamla oljeelement är fult och tråkigt så kan du alltid gömma det med ett snygg elementskydd. Kanske vill du dela av ditt rum med en rumsavdelare eller köpa nya handtag och knoppar till dina luckor och skåp. En inredning som känns. Det är vad som väntar dig här i Bygghemmas inredningsavdelning. Här finns möjligheterna att bit för bit förnya, förbättra och förändra ditt hem efter egen smak och tycke. Sortimentet är stort och varianterna många, så någonstans kommer du att hitta precis det du letar efter. Bygghemma ser till att din inredning blir som du vill ha den, med personliga val i moderna utföranden. Husets många delar finns representerade i sortimentet, från den lilla knoppen på kökslådan till den stora trappan i hallen. Heltäckande lösningar för flera områden, kombinerat med en känsla för detaljer, är Bygghemmas löfte till dig och din inredning.