Säkerhetsdörr till lägenhet

Filtrera

6 104,80 kr

6 104,80 kr

6104
6104.8
6104.8
6105

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Nej

(1)

swedoor

(1)

Trä/natur

(1)

Innerdörr

(1)

Sortera

1 Produkt

Innerdörr Swedoor Noble Tamburdörr

Innerdörr Swedoor Noble Tamburdörr

fr.6 105 kr7 631:-

20%

32h kvar!

Leveranstid 6-8 veckor

Du har sett alla 1 produkter

För den som gillar att laga mat eller för den som vill bli en fena på att laga mat kan en ångugn vara ett riktigt bra köp. Ångugnar har lite andra funktioner som vanliga ugnar saknar och som kan hjälpa dig att göra gourmetmiddagar på ett enkelt sätt. Proffskockarna har lagat mat i ångugnar länge. Du kan köpa din ångugn online hos oss på bygghemma.se till ett billigt pris.

Hur använder man en ångugn?

Ångugnar har använts av proffskockarna länge. Det finns några knep som du kan ha i åtanke. Använd 25 procent ånga och 75 procent varmluft när du ska få till en riktigt saftig köttbit. Använder du samma blandning när du bakar bröd får du ett saftigt bröd med en härlig knaprig yta. Du kan genom att använda 100 procent ånga få krispiga och saftiga ångkokta grönsaker.

Vad lagar man i en ångugn?

Du lagar samma mat som du brukar laga men kan ställa in olika grader av fukttillförsel. När det kommer till kött så kan man tillaga en stek som är lika saftig som på en restaurang. Då du använder ånga bevaras också grönsakernas mineraler och vitaminer bättre än med vanlig ugn. Du kan också laga mat som vanligt i ugnen utan att använda ånga.