Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Ytterdörr Nordic Entre Helglas

Ytterdörr Nordic Entre
Helglas

9 399 kr
Välj Hängning?
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 349 kr

Sammanfattning

Med Nordic Entré blir valet av ytterdörr enkelt! Modellen Helgas är just vad den heter - en vitmålad ytterdörr med ett stort glasparti mitt på dörrbladet. Ett perfekt val till altanutgången, som låter ljuset flöda in i rummet.
Varumärke

Beskrivning

Med Nordic Entré blir valet av ytterdörr enkelt! Modellen Helgas är just vad den heter - en vitmålad ytterdörr med ett stort glasparti mitt på dörrbladet. Ett perfekt val till altanutgången, som låter ljuset flöda in i rummet.
Enkelheten till trots klarar alla Nordic Entré-dörrar nordisk väderlek och temperaturväxlingar utmärkt. Ramen är tillverkad i massivt trä och fylld med polystyrol som isolerar värme och tål fuktighet. Dubbla heltäckande 0,4 mm tjocka aluminiumplåtar i konstruktionen garanterar dörrens stabilitet och formhållning under lång tid framöver.

Dörrbladet är 62 mm tjockt, klädd med 4 mm HDF-board och målad vit (NCS S-0502-Y) i glans 30 som ger en stark och hållbar yta. Monterad tätningslist i dörrbladet säkerställer minimalt drag och håller nere ljudnivån från utsidan. Karmen är tillverkad i furu 42x105 mm och kompletterad med en kraftig ädelträ tröskel med slitskydd i aluminium.

Låskista ASSA 8765, med bakkantssäkrade och höjdjusterbara gångjärn håller dörren på plats. Glaspartiet är ett 2-glas isolerruta, naturligtvis i säkerhetsglas. Observera att ytterdörren levereras exklusive låscylinder och handtag.

Nordic Entré är Polardörrens sparsammare alternativ. En standardsortiment av god kvalité, där valmöjligheter väljs bort till förmån för snabba leveranstider. Med Nordic Entré blir dörrvalet enkelt - utan att tumma på kvaliteten. Med tillverkningserfarenhet från 1946 är produkterna noga framtagna för Nordiska klimat.

Gångdörr anges utifrån sett.

Produkten säljs i modulmått, se mer information om modulmått i PDF "Modulmått, Glaslinjering och Hängning".

Dokument

Egenskaper

VarumärkeNordic Entre
Art.Nr.1002182N
Bredd Modulmått100 cm
Höjd Modulmått210 cm
Hängning1. Vänsterhängd dörr, 2. Högerhängd dörr
FärgS-0502-Y, Vit
Karmdjup105 mm
Tjocklek62 mm
Storlek10x21
NCS-KulörS-0502-Y
Handtag & CylinderNej
LåskistaASSA 8765
TypEnkeldörr
GlasJa
GlastypKlarglas