Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Ytterdörr SnickarPer 9G Helsinki Teak Klarglas
Ytterdörr SnickarPer 9G Helsinki Teak Klarglas
Ytterdörr SnickarPer 9G Helsinki Teak Klarglas

Ytterdörr SnickarPer
9G Helsinki Teak Klarglas

35 052 kr

Kampanj

tom 31/5

Välj Bredd Modulmått
Välj Höjd Modulmått
Välj Hängning?
Tillverkningsvara  - Levereras normalt inom 10-12 veckor.
Hemleverans

Sammanfattning

Ytterdörr SnickarPer 9G Helsinki Teak är en tät dörr med ett mindre runt fönster formgiven av Olle Andersson som ingår i serien Stadsdörrar.
Varumärke

Beskrivning

Ytterdörr SnickarPer 9G Helsinki Teak är en tät dörr med ett mindre runt fönster formgiven av Olle Andersson som ingår i serien Stadsdörrar.
Ytterdörren - Det första intrycket av ditt hem. I SnickarPers ögon ska ytterdörren betraktas som en tongivande del av ditt hus. En tongivande del av hög kvalitet dessutom. När det gäller SnickarPers dörrar är det hantverk hela vägen som gäller. Dörr efter dörr flyttas för hand mellan olika arbetsmoment, fjärran från löpande band. Dörrarna handslipas flera gånger och när ditt öga möter dörren i entrén har den redan granskats av åtskilliga erfarna ögon hos oss.

Konstruktion
Den unika dörrbladskonstruktionen ger både tyngd och stabilitet, sandwichisolering i flera skikt och med olika egenskaper ger extremt bra ljud- och värmeisolering i SnickarPers ytterdörrar (Rw 32 dB/U-värde 0,8). Med SnickarPers dörrar blir det varmt, tyst och bekvämt.
Dörrbladets ramträ har en unik laminerad förstärkning vilket ger förhöjd stabilitet och ökat inbrottsskydd.
Dörrkarmen har alltid förmonterad komplett Adjufix fästelement (fyra på varje karmsida) eller liknande för montage i trä regel. Detta ger ett stabilare och enklare montage med möjlighet till efterjustering.
Alla ytterdörrar har tre extra kraftiga ovh brytförstärkta gångjärn med bakkantsäkring som är justerbara i höjd- och sidled.

Alla SnickarPers ytterdörrar har lås av hög kvalitet - Assa 2002. Ett lås som är bekvämt när du är hemma och säkert när du är bortrest. Assa 2002 har en låskista med brytförtärkt och justerbart slutbleck. Komplettera gärna med fabriksmonterad låscylinder och kompletta cylinderbehör, invändig vredskylt och ett snyggt dörrhandtag. Enklare blir det inte för att få en vacker dörr med pålitlig funktion.

Komforttröskel - Dörrkarmarna har en låg tröskel med en fuktsäker och vattenavvisande profil för ökad komfort. Aluminium utvändigt kombinerat med hårdträ invändigt.

Garanti
SnickarPers dörrar har 10 års formgaranti på dörrbladskonstruktionen enligt SSEN 12217.

Handtag och cylinder ingår ej.

Produkten säljs i modulmått, se mer information om modulmått i PDF "Modulmått, Glaslinjering och Hängning".

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSnickarPer
Art.Nr.946000911102081S
Bredd Modulmått90, 100 cm
Höjd Modulmått200, 210 cm
SerieStadsdörrarna
Hängning1. Vänsterhängd dörr, 2. Högerhängd dörr
FärgTeak
Karmdjup105 mm
Tjocklek70 mm
Storlek10x20, 10x21, 9x20, 9x21
LåskistaASSA 2002
TypEnkeldörr
GlasJa
GlastypKlarglas
StilModern