Batteriladdare

Filtrera

199 kr

4 990 kr

199
199
4990
4990

gp batteries

(3)

noco

(7)

panasonic

(2)

Batteriladdare

(5)

Starthjälp

(3)

Batteri & Laddare

(2)

Laddare

(2)

6/12V, 5A

(1)

Startström 4000A

(1)

Startström 1500A

(1)

6/12V, 10A

(1)

6/12V, 1A

(1)

6/12V, 2A

(1)

Startström 400A

(1)

Endast snabbleverans

(12)

Grå

(2)

Sortera

12 Produkter

Du har sett alla 12 produkter

Äger du en smarttelefon har du säkert märkt att batteriet rätt ofta behöver laddas. Beroende på var du befinner dig har du kanske inte alltid tillgång till elektricitet. Detta betyder inte att batteriet i telefonen inte kan laddas. Med hjälp av en portabel batteriladdare kan du enkelt ladda ditt batteri var som helst. Du kan lätt och smidigt att beställa batteriladdare online och få den levererad till närmaste postombud. En batteriladdare är smidig att bära med sig och lämpar sig bra då man till exempel är ute och campar eller reser med flyg. Batteriladdare är ämnade för såväl smarttelefoner som surfplattor.

Hur man använder en batteriladdare

Om du planerar att resa är en batteriladdare ett bra alternativ att ha med i bagaget. Du behöver dock förbereda batteriladdaren så att den är laddad till hundra procent för att i sin tur kunna ladda din telefon eller surfplatta. Den portabla batteriladdaren behöver elektricitet för att laddas så förbered den hemma innan du åker iväg. En batteriladdare är liten och smidig och får plats i ditt bagage, oftast väger den inte mer än ett par hundra gram. Telefonen går att ladda cirka tre gånger och en surfplatta upp till cirka 60% per laddning. Detta kan dock variera beroende på batteriladdarens effekt och kapacitet. Det finns batteriladdare i olika kapacitet, storlek, form och färg att välja på.

Underlätta resan med en portabel batteriladdare

När du bestämt dig för att köpa batteriladdare kan vi varmt rekommendera våra produkter. På bygghemma.se är det lätt att handla online och det finns olika modeller att välja på till ett bra pris. Med en batteriladdare kan du vara säker på att telefonen eller surfplattan inte laddar ur under resan. Bland våra produkter finns laddare med olika kapacitet, allt för att passa ditt behov.