Skymningsrelä | Trygg utomhusmiljö

Filtrera

165 kr

1 222 kr

165
165
1222
1222

Vit

(4)

bårebo

(1)

elko

(1)

esylux

(1)

nexa

(1)

steinel

(1)

Skymningsrelä

(1)

Skymingsrelä

(1)

Endast snabbleverans

(5)

System Nexa

(1)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Ett skymningsrelä är en utmärkt produkt för dig som önskar en mer energieffektiv utomhusbelysning, och som dessutom också skapar en tryggare utomhusmiljö kring ditt hem. Med hjälp av inbyggd timer, aktiverar skymningsreläet belysningen i din trädgård eller på din husfasad när dagen övergår till kväll och mörkret börjar falla. På så vis slipper du ha utomhusbelysningen tänd i dagsljus, och du sparar både pengar och energiresurser.

Till vilka slags lampor kan ett skymningsrelä kopplas?

I vårt sortiment här på Bygghemma.se hittar du flera olika sorters skymningsrelän från kända leverantörer. Samtliga varianter är kompatibla med både lysrör, glödljus, lågenergilampor och halogenglödljus. Den maximala belastningen kan dock variera något dem emellan, vilket kan vara bra att tänka på när du ska beställa.

Vad innebär en nattsparfunktion?

En del skymningsreläer är utrustade med en s k nattsparfunktion som innebär att ljuset släcks under en tid på natten, för att sedan åter tändas upp i gryningen och lysa fram till dagsljus. Tid för släckning kan justeras och ställas in efter eget önskemål.

Har ett skymningsrelä rörelsesensorer?

För dig som vill ha en utomhusbelysning som aktiveras av rörelse, finns möjlighet att köpa ett skymningsrelä med rörelsevakt alternativt komplettera ditt befintliga skymningsrelä med nya rörelsesensorer. Ett ljusrelä som styr din belysning utifrån rörelser skapar trygghet och verkar ofta avskrämmande för tjuvar och andra ovälkomna gäster.