Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Kabelkanal och kabellist

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vilka fördelar har kabelkanaler och kabellister?
Ökar kabelkanal och kabellist säkerheten?
Vad är det för skillnad på kabelkanal och kabellist?
Är det svårt att montera kabelkanal och kabellist?

Dölj dina kablar och sladdar genom att köpa kabelkanaler och kabellister. Ofta ligger det sladdhärvor vid datorn, i köket och där du installerat tv och box. För att alltid ha koll på vart kablarna går och få en tydlig översikt är det väldigt bra att leda kablar och sladdar i kabelkanaler. Dessutom kan du enkelt dölja sladdhärvorna i kanalerna som är både snygga och stilrena. I vårt sortiment kan du välja bland olika varianter av kabelkanaler och kabellister. Vi har exempelvis kanaler med tejp, med innerhörn och i vinkel. Allt för att du enkelt ska kunna förvara och dölja kablar överallt i hemmet.

För att du ska kunna dra flera ledningar är våra kabelkanaler väldigt robusta och tåliga. Du sätter enkelt upp och monterar kanalen och kan även smidigt montera integrerade sammankopplingar. Beroende på vilken kabelkanal du väljer finns många modeller med en kompletterande mellanvägg, smidigt när du behöver skilja på kablarna. Med våra olika kabelkanaler och kabellister kan du enkelt hitta produkter som både döljer dina hängande kablar och kablar som ligger i vägen. En billig och effektiv investering som snabbt ger dig mer ordning och reda bland sladdhärvan hemma.