Fönsterlås

Filtrera

35 kr

1 659 kr

35
35
1659
1659

Visa endast kampanjartiklar

(7)

assa

(3)

habo

(7)

miller`s

(9)

secuyou

(3)

Silver

(7)

Guld

(2)

Fönsterlås

(11)

Elektriskt Lås

(2)

Spärranordning

(2)

Låstillbehör

(1)

Fönsterlåshake

(2)

Stål

(8)

Zink

(3)

Mässing

(1)

Endast snabbleverans

(19)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Att ha full kontroll över vem som kan ta sig in och ut ur huset eller sommarstugan är viktigt. Man börjar ofta med att förse dörren med ett stabilt lås, men kan ofta glömma bort fönstren. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta billiga fönsterlås som gör att inga objudna gäster kan ta sig in i ditt hem. Fönsterlås kan också vara behändiga när man vädrar, eftersom de håller fönstret på plats utan att det blåser upp på vid gavel. På de flesta typer av fönster går det bra att installera fönsterlås. De är speciellt viktiga att ha om man bor i en villa, eller på bottenplan.

Hur man använder fönsterlås

Att välja fönsterlås är inte svårt. Det finns olika modeller man kan installera på sina fönster. Vilket lås som passar bäst är beroende på vilken typ av fönster man har. Äldre fönster stängs vanligtvis alltid med hjälp av en viss typ av fönsterlås i form av en hasp. Den här typen av fönsterlås kan med fördel även användas på nyare fönstermodeller. Vill man ha den högsta möjliga säkerheten kan man skaffa fönsterlås som öppnas med en nyckel. Man installerar låset enligt medföljande bruksanvisning. Det är relativt enkelt att göra själv och kräver ingen större hantverkarkunskap så länge man har de verktyg som behövs. De viktigaste är en borrmaskin och en skruvdragare.

Få hem dina fönsterlås på posten

Vi på bygghemma.se värdesätter att våra kunder skall kunna känna sig trygga hemma. Därför kan du köpa fönsterlås som är säkra och kommer från erkända tillverkare direkt på nätet. I vårt stora sortiment hittar du produkter från erkända tillverkare, och om du har några frågor innan eller efter ditt köp får du gärna kontakta vår kundtjänst som finns till hands för att assistera dig.