Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Plisségardiner

  Plissegardiner är ett mellanting mellan gardiner och persienner och är ett utmärkt fönsterskydd. Våra billiga plissegardiner hjälper till att på ett enkelt sätt reglera ljusinsläppet i ett rum. De ger svalka på sommaren och isolerar på vintern. De ger insynsskydd och möjlighet för dig att sätta din personliga stil på rummet. Det finns både elektriskt och manuellt styrda gardiner som hängs och monteras på lite olika vis. Plissegardinens material är två lager av veckat papper eller tyg. När gardinen vecklas ut över fönstret säras materialen och ger en luftficka mitt i mellan gardinerna. När gardinen sedan vecklas ihop igen, veckas den tillbaka in i sina veck och tar mycket liten plats.

  Läs mer...
  Visar 0 av 0 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet

   Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

   Varför välja våra plissegardiner?

   När du ska sätta in nya eller byta ut gamla solskydd i ditt hem finns det flera olika produkter att välja mellan. Rullgardiner och persienner är de klassiska valen men allt vanligare blir det att välja plissegardiner eftersom veckade gardiner ger en större valfrihet vid användning och montering. En fördel med plissegardiner är att de inte tar så mycket plats när de inte används, samtidigt som de ger ett effektivt solskydd när de är utdragna. Denna typ av gardin ger inte bara ett bra skydd mot solen utan stänger även ute värme. Den ger ett mycket behagligt ljusinsläpp och bidrar till ett bra inomhusklimat. Dessutom kan en plissegardin bli ett mycket stilfullt inslag i rummet! Våra plissegardiner finns att beställa i olika bredder och höjder och är enkla att montera.

   Välj våra smarta, stiliga plissegardiner!

   Bygghemma.se är ett etablerat internet-företag som finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Det är en byggvaruhandel för alla hemmabyggare som vill göra det själv. För att köpa plissegardiner går du bara in på vår webbsida och gör din beställning eller ringer vår kundtjänst. Är du inte nöjd med den vara du beställt kan du på ett enkelt sätt skicka tillbaka varan.