Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Insynsskydd fönster

Plisségardiner

Du har sett alla 6 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en plisségardin?
Kan jag själv montera en plisségardin?
Hur är en plisségardin uppbyggd?

Plissegardiner är ett mellanting mellan gardiner och persienner och är ett utmärkt fönsterskydd. Våra billiga plissegardiner hjälper till att på ett enkelt sätt reglera ljusinsläppet i ett rum. De ger svalka på sommaren och isolerar på vintern. De ger insynsskydd och möjlighet för dig att sätta din personliga stil på rummet.

Elektriska & manuella plisségardiner

Det finns både elektriskt och manuellt styrda gardiner som hängs och monteras på lite olika vis. Plissegardinens material är två lager av veckat papper eller tyg. När gardinen vecklas ut över fönstret säras materialen och ger en luftficka mitt i mellan gardinerna. När gardinen sedan vecklas ihop igen, veckas den tillbaka in i sina veck och tar mycket liten plats.

Varför välja våra plissegardiner?

När du ska sätta in nya eller byta ut gamla solskydd i ditt hem finns det flera olika produkter att välja mellan. Rullgardiner och persienner är de klassiska valen men allt vanligare blir det att välja plissegardiner eftersom veckade gardiner ger en större valfrihet vid användning och montering. En fördel med plissegardiner är att de inte tar så mycket plats när de inte används, samtidigt som de ger ett effektivt solskydd när de är utdragna. Denna typ av gardin ger inte bara ett bra skydd mot solen utan stänger även ute värme. Den ger ett mycket behagligt ljusinsläpp och bidrar till ett bra inomhusklimat. Dessutom kan en plissegardin bli ett mycket stilfullt inslag i rummet! Våra plissegardiner finns att beställa i olika bredder och höjder och är enkla att montera.