Rullgardin

Filtrera

983,50 kr

1 443,40 kr

983
983.5
1443.4
1444

Visa endast kampanjartiklar

(1)

solskydd

(1)

Beige

(1)

Grå

(1)

Svart

(1)

Vit

(1)

Rullgardin

(1)

Sortera

1 Produkt

Rullgardin Styra Basic

Rullgardin Styra Basic

fr. 984 kr1 405:-

30%

tom 30/9

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 1 produkter

Poolhus - vem vill inte ha det? Att kunna ha en liten byggnad som du kan gå in i efter du ha badat för att torka dig. Det är dessutom ett perfekt ställe att samlas på och umgås. Att bygga ett poolhus är för den som älskar att simma och bada. Fördelen med att köpa poolhus online från oss på Bygghemma.se är att det finns vissa modeller som du själv kan sätta ihop. Det betyder att du kan spara pengar på installationen av ditt nya poolhus.

Vad ska jag tänka på när jag bygger poolhus?

När du bygger ett poolhus krävs det ibland, beroende på kommun, att du ansöker om bygglov. Detta är något som du kan kontakta din kommun och rådfråga om. Om du bestämmer dig för att anställa en firma för att sätta ihop ditt poolhus gäller också ROT-avdraget. Fundera också kring om du vill ha ett isolerat poolhus eller inte.

Hur bygger man ett poolhus?

Det du måste kontrollera är vart du ska placera ditt poolhus i trädgården. Det är viktigt att grunden till ditt poolhus är säkert och går att bygga på. Du måste sedan montera ihop poolhuset till en hög standard. Du måste även skaffa ett ventilationssystem för att undvika fuktskador.