Överkantshängt Fönster Elitfönster 3-Glas Original Trä

Överkantshängt Fönster Elitfönster
3-Glas Original Trä

fr.4 049 krRek. 4 514:-
Välj Bredd Modulmått
Välj Höjd Modulmått
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 299 kr

Sammanfattning

Gedigna, lättskötta och välisolerade fönster från Elitfönster! Elit överkantshängda trä är ett modernt fönster med 3-glas isolerruta, tillverkat av svenskt trä.
Varumärke

Beskrivning

Gedigna, lättskötta och välisolerade fönster från Elitfönster! Elit överkantshängda trä är ett modernt fönster med 3-glas isolerruta, tillverkat av svenskt trä.
Nya fönster gör mycket för huset, både invändigt och utvändigt. De förändrar utseendet och det allmänna intrycket av ditt hus.

Om Överkantshängda Elitfönster 3-glas Trä
Fönster tillverkat av lamellimmad, fingerskarvad svensk furu med aluminiumbeklädd utsida. Rötskydd och högklassigt fabriksmålad ytbehandling. Bra isoleringsförmåga med U-värde 1,1 som standard.
Vridbeslagen har en funktion som kallas glidhängning vilken innebär att fönstret svänger runt utanför husfasaden, utan att någon del går in i rummet.

Färg
Som standard är fönstren vita (NCS S 0502-Y). Det finns dock ett antal kulörer du kan välja utan extra kostnad. Dessa ligger som tillval men är gratis att välja till.

Garanti
30 år mot röta. 10 år på glas och funktion. (Se PDF för villkor och mer info).

Glassäkerhet
Från 1 januari 2013 gäller nya lagkrav i BBR. De nya kraven syftar till att öka personsäkerheten och särskilt stärka skydden vid de utrymmen där barn håller till.
Tidigare har BBR endast omfattat nybyggnation av bostäder, men från 1/1 2013 gäller BBR även vid ändring av bostad (t.ex. byte av fönster eller dörr).
Det innebär att byte av fönster eller dörr nu faller under direktiven i BBR 19. De standarder för säkerhetglas som tidigare gällt vid nybyggnation gäller alltså nu också vid fönsterbyten i befintliga hus. Läs mer i PDF:en Glassäkerhet BBR.

Produkten säljs i modulmått, se mer information om modulmått i PDF "Modulmått, Glaslinjering och Hängning".

Dokument

Egenskaper

VarumärkeElitfönster
Art.Nr.300806040003E
Bredd Modulmått60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140 cm
Höjd Modulmått40, 50, 60, 70, 80 cm
Glas3-glas
SerieElit Original
ÖppnasUtåtgående
TypÖverkantshängt
U-Värde1.1
MaterialTrä
Karmdjup115 mm
Härdat GlasJa
ProfilSlät insida
Ljudreduktion34 dB
BeslagSynliga