Lagerhylla

Filtrera

522 kr

755 kr

522
522
755
755

hörby bruk

(2)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

Hos oss på bygghemma.se finns olika typer av lagerhyllor. Behöver du mer överblick över dina saker, och få ordning på dem är det dags att köpa lagerhylla. Med hjälp av hyllor kan du enkelt skapa smarta och effektiva förvaringslösningar. En lagerhylla är en flexibel förvaringslösning, som passar till det mesta. Du kan lika gärna ha dem i köket som i barnens rum. De fungerar också utmärkt i förrådet eller garaget. Lagerhyllor finns i flera olika storlekar och material. Hyllplanen klarar ofta stor belastning och är lätta att rengöra. Lagerhyllorna är stabila, rymmer mycket, och ger snabb överblick över vad som förvaras där.

När behöver du en lagerhylla?

En lagerhylla kan vara bra till väldigt mycket. Har barnen en mängd leksaker som behöver sorteras? Har förrådet slut på hyllor eller behöver färgburkarna en egen plats i garaget? Har du ett företag är en förvaringslösning med god ordning mycket viktig. Våra lagerhyllor håller hög kvalitet, samtidigt som de är praktiska och erbjuder stora möjligheter för förvaring. De är stabila och tål mycket tung belastning, vilket gör att du kan förvara många olika saker i hyllan. Även är de lätta att montera, trots sin stabilitet. Lagerhyllorna är både lättorganiserade samt lätta att hålla rena, då hyllplanen är flyttbara. Hyllan passar utmärkt i skafferiet, eller garderoben, eller på platser där det är behov av lättåtkomligt. Dessa finns oftast i flera olika färger, med olika mängd hyllplan och bredder just för att passa dina behov.

Lagerhylla - smart förvaring

Hos oss på bygghemma.se har vi ett av de största sortimenten på marknaden. Är du ute efter en hylla till ett lågt pris för att skapa ordning bland dina saker? Vi har en mycket kunnig kundservice som gärna hjälper dig med rådgivning kring vilken hylla som bäst fyller ditt behov av förvaring, vilket innebär att genom att handla här får du en mycket prisvärd lagerhylla.