Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Garageinredning & garageförvaring

Verktygstavla | Organisera dina verktyg

Filtrera

93kr
3919kr
93
93
3919
3919

mrflowout

(1)

teng tools

(2)

toolflex

(3)

wolfcraft

(10)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Vanliga frågor om

Kan jag komplettera till verktygstavlor?
Vilka tillbehör finns till verktygstavlor?
Vad är en verktygstavla?

Har man många verktyg hemma kan det vara svårt att hitta rätt skruvmejsel, slip eller såg när man behöver den. Ju fler verktyg man har desto svårare blir det nämligen att hålla ordning. Det finns dock praktiska tillbehör man kan använda för att få en bättre struktur och överblick av alla sina verktyg. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta en billig verktygstavla som gör det enkelt att hitta precis det du behöver när det ska användas. En verktygstavla håller dessutom alla ägodelar i ett gott skick eftersom de inte kommer i kontakt med smuts och fukt, och det i sin tur gör att deras livslängd blir så lång som möjligt.

När du använder en verktygstavla

När du ska investera i en verktygstavla ska du fundera på hur stor du vill att den ska vara. Det gör du enklast genom att utgå från mängden verktyg du har. Har du väldigt många kan du behöva två tavlor, eller också en större modell. Du kan också titta på vilka olika typer av upphäng som finns på tavlan. Vanligtvis har modellerna olika typer av hänganordningar så att du kan få upp skruvmejslar, knivar, hammare och lika lätt som du kan få upp större verktyg. Tavlan fäster du på en vägg med hjälp av skruvar. Det är bra att placera tavlan så att du lätt kommer åt den närhelst du behöver hämta ett verktyg.

Hitta din nya verktygstavla på nätet

Vi på bygghemma.se tycker om att göra det enkelt att ha ordning och reda i verkstaden eller garaget. Därför kan vi stolt erbjuda olika produkter som gör alla typer av jobb lite enklare. När du ska köpa verktygstavla kan du med fördel titta i vårt stora sortiment för att hitta en modell du tycker om. Du kan göra din beställning direkt på nätet utan att behöva ta dig till en butik.