Verktygsvagn

Filtrera

2 095 kr

18 896 kr

2095
2095
18896
18896

Visa endast kampanjartiklar

(5)

homeworx

(5)

teng tools

(14)

Endast snabbleverans

(19)

Gul

(4)

Blå

(1)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

En verktygsvagn är kort och gott precis vad det låter som - en vagn där du kan förvara dina verktyg. Att investera i en bra verktygsvagn är en väldigt god idé om du vill hålla ordning på dina verktyg, eftersom den låter dig samla alla din verktyg på ett och samma ställe. Vagnarna är försedda med hjul vilket gör att det går lätt att både plocka fram verktygen och att städa undan när du är klar. Dessutom ingår ett utfällbart arbetsbord till de flesta vagnarna, vilket förenklar din snickeriinsats ytterligare. På Bygghemma.se kan du beställa hem en bra och billig verktygsvagn.

Vilken verktygsvagn är rätt för mig?

Det finns ett par viktiga saker att tänka på innan du köper din verktygsvagn. Först och främst är naturligtvis volymen i vilken du kan förvara verktygen viktig, så börja med att fundera på hur många verktyg du har och stor plats de tar. Därefter kan det vara läge att fundera på hur mycket du tror att du kommer att förflytta vagnen, vilket är avgörande för hur mycket extra du ska lägga på bra hjul, eventuella bromsar och dylikt. Även arbetsytan på det tillhörande arbetsbordet kan vara avgörande i valet. Oavsett vilken verktygsvagn du väljer att satsa på kan du enkelt få den hemlevererad från Bygghemma.se, snabbt och billigt. Titta gärna vidare på hemsidan så finner du även mer information om de olika verktygsvagnarna som erbjuds, samt information om bra verktyg att fylla dem med!

Samla alla dina verktyg på samma ställe

Tänk dig hur mycket enklare det skulle kännas att komma igång med ditt snickrande, trädgårdsarbete eller husrenovering om du bara slapp att först springa runt i timmar för att leta efter det specifika verktyget, som du vet att du lagt på ett så bra ställe - frågan är bara om det var i garderoben, källaren eller på vinden. En bra verktygsvagn gör detta till verklighet, så investera i en redan nu.