Hålband & spikplåt

Filtrera

5 kr

108 kr

5
5
108
108

metalistas

(3)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

När det är dags att renovera eller bygga gäller det att ha rätt produkter hemma. Innan man drar igång med ett byggprojekt bör man se till att ha inventerat så allt är på plats. När det är dags att fixa taket, garaget eller för den delen bygga en pergola ska man se till att ha spikplåt och hålband hemma. Hålband och spikplåt som du hittar hos oss på Bygghemma.se håller hög kvalitet trots billiga priser.

Vad är hålband och när behövs de?

Hålband används framför allt för att förankra och foga mindre konstruktioner. Det kan vara vid bygge av en lekstuga, carport eller en pergola. Hålband kan även användas vid upphängning av ventilationsanordningar. Mät alltid innan du köper hålband.

När ska man köpa spikplåt?

Spikplåt är nästintill ett måste när man ska förbinda trätakstolar. Spikplåt kallas även för byggbeslag. Spikplåtar har en stor förmåga att överföra- men även fördela kraften i en fog. Den som ska arbeta med innertak eller liknande behöver alltså ha spikplåt hemma.

Finns det olika modeller av spikplåt och hålband?

Ja det finns olika modeller och varianter. Det är själva utformandet på fogningen som avgör vilken du ska välja. Därför är det viktigt att du mäter vinklar och storlekar när du ska köpa spikplåt eller hålband till ditt bygge.

Hur vet jag vilken jag ska välja?

Det finns olika förankringar, exempelvis takstol eller pelarstol. Är du osäker så kan du alltid prata med vår kunniga kundtjänst. Du kan också smidigt och enkelt köpa det du behöver online hos oss på Bygghemma.se.