Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Infästning & upphängning

  Att använda väggytan är både smart och snyggt och det finns både dekorativ och praktiskt upphängning. Välj bland annat mellan skruvar, spikar, magneter, pluggar eller tejp beroende på vad du vill ha på din vägg.

   Infästning & upphängning

   Läs våra reportage

   (Se alla reportage)

   Så förebygger du vattenskador

   Vattenskada. Bara ordet kan ge vilken husägare som helst ångest. Men lugn, skadorna går att undvika. Här ger vi dig några råd.

   Läs hela reportaget

   Tre värmande val

   Hur vill du värma upp ditt hem? Ser du värmekällan som en del av inredningen, något du myser framför eller något som ska vara osynligt? Trender och smak förändras, men värmen vill vi alltid ha kvar. Vi frågade tre av bygghemmas ­leverantörer om fördelarna med några olika värmekällor.

   Läs hela reportaget

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Gör det själv

   Bygga staket – så här gör du

   Läs guiden

   Gör det själv

   Putsa fönster – så får du dem riktigt rena

   Läs guiden

   Gör det själv

   Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

   Läs guiden

   Gör det själv

   Så planerar du ditt byggprojekt

   Läs guiden

   Infästning & upphängning

   Upphängare av alla dess slag

   När det gäller upphängning av olika slag är det vissa saker som det är bra att ha koll på. Hur tungt är det som ska hängas upp och på vilket ställe ska anordningen placeras? Välj en produkt som håller och som passar vald vägg. Tänk även på om den ska sitta utomhus eller inne.

   Med rätt upphängning vet du att dina ägodelar sitter fast säkert utan att de trillar ner. Det är viktigt att inte tavlan, hatthyllan eller väggskåpet rasar ner eftersom det kan orsaka allvarliga skador. Hos oss på Bygghemma.se finns de verktyg och produkter som behövs för att det du placerar på väggen, eller i taket, ska stanna där.