Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Läs våra reportage

  (Se alla reportage)

  Rätta dörrar lyfter ditt hem

  Under vinterhalvåret när minusgraderna är ständiga och snön ligger tät på marken kan det vara skönt att ha en anledning att stanna inomhus. Med andra ord är det ett ypperligt tillfälle för dig att förnya din bostad genom nya innerdörrar. Rätt dörrar kan höja känslan i hela huset.

  Läs hela reportaget

  Ställ inte till med vattenskador

  Har du hört talas om någon som fått taket i ­huvudet? Troligen inte. Däremot känner alla några som har drabbats av en vattenskada. Men skadorna går att undvika.

  Läs hela reportaget

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Gör det själv

  Bygga staket – så här gör du

  Läs guiden

  Gör det själv

  Putsa fönster - Så får du dem riktigt rena

  Läs guiden

  Gör det själv

  Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

  Läs guiden

  Vanliga frågor

  Nya fönster – en lönsam investering

  Läs guiden

  Infästning & upphängning

  Att använda väggytan är både smart och snyggt och det finns både dekorativ och praktiskt upphängning. Välj bland annat mellan skruvar, spikar, magneter, pluggar eller tejp beroende på vad du vill ha på din vägg.

  Upphängare av alla dess slag

  När det gäller upphängning av olika slag är det vissa saker som det är bra att ha koll på. Hur tungt är det som ska hängas upp och på vilket ställe ska anordningen placeras? Välj en produkt som håller och som passar vald vägg. Tänk även på om den ska sitta utomhus eller inne.

  Med rätt upphängning vet du att dina ägodelar sitter fast säkert utan att de trillar ner. Det är viktigt att inte tavlan, hatthyllan eller väggskåpet rasar ner eftersom det kan orsaka allvarliga skador. Hos oss på Bygghemma.se finns de verktyg och produkter som behövs för att det du placerar på väggen, eller i taket, ska stanna där.