• Lagerrensning
 • Ordning & reda
 • Läs våra reportage

  Tre värmande val

  Hur vill du värma upp ditt hem? Ser du värmekällan som en del av inredningen, något du myser framför eller något som ska vara osynligt? Trender och smak förändras, men värmen vill vi alltid ha kvar. Vi frågade tre av bygghemmas ­leverantörer om fördelarna med några olika värmekällor.

  Ställ inte till med vattenskador!

  Har du hört talas om någon som fått taket i ­huvudet? Troligen inte. Däremot känner alla några som har drabbats av en vattenskada. Men skadorna går att undvika.
 • Få stöd och inspiration från våra guider

  Gör det själv

  Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

  Vanliga frågor

  Nya fönster – en lönsam investering

  Gör det själv

  Bygga staket – så här gör du

  Gör det själv

  Så planerar du ditt byggprojekt!

Infästning & upphängning

Att använda väggytan är både smart och snyggt och det finns både dekorativ och praktiskt upphängning. Välj bland annat mellan skruvar, spikar, magneter, pluggar eller tejp beroende på vad du vill ha på din vägg.

Upphängare av alla dess slag

När det gäller upphängning av olika slag är det vissa saker som det är bra att ha koll på. Hur tungt är det som ska hängas upp och på vilket ställe ska anordningen placeras? Välj en produkt som håller och som passar vald vägg. Tänk även på om den ska sitta utomhus eller inne.

Med rätt upphängning vet du att dina ägodelar sitter fast säkert utan att de trillar ner. Det är viktigt att inte tavlan, hatthyllan eller väggskåpet rasar ner eftersom det kan orsaka allvarliga skador. Hos oss på Bygghemma.se finns de verktyg och produkter som behövs för att det du placerar på väggen, eller i taket, ska stanna där.