Vinkeljärn

Filtrera

4 kr

53 kr

4
4
53
53

habo

(1)

metalistas

(2)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

När det är dags att montera upp en hylla på väggen eller fästa byrån mot väggen behöver man använda rätt tillbehör. Det samma gäller när ett bord blivit skrangligt och behöver förstärkas, eller när man ska montera takstolar på ett hus. En bra typ av verktyg man kan använda är vinkeljärn. Med deras hjälp kan man vara säker på att resultatet blir hållbart och att man får en perfekt vinkel, något som är speciellt viktigt när något fästs mot väggen. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa vinkeljärn som passar för flera olika användningsområden, och som alla är slitstarka och har en lång livslängd.

Hur man använder vinkeljärn

När du ska använda vinkeljärn ska du börja med att fundera på hur många du behöver och på hur stora de behöver vara. En enkel tumregel är att ju större föremålen de ska placeras på är och ju högre belastning de måste klara av, desto större vinkeljärn ska användas. Du placerar vinkeljärnet på den önskade platsen och fäster det ordentligt med hjälp av skruvar. Det är bra att på förhand markera var skruvhålen på järnet kommer sitta så man kan förborra på de platserna. Det gör att det blir enklare att fästa skruvarna ordentligt och att du inte behöver anstränga dig för mycket. Dra åt alla skruvar så mycket du kan för att garantera ett stabilt resultat.

Köp dina vinkeljärn på nätet

Har du någonsin ställt dig frågan "Var köper man vinkeljärn?" är svaret enkelt: hos oss på bygghemma.se. Vi har produkter från erkända tillverkare och kan erbjuda ett stort sortiment av verktyg och tillbehör som behövs för att du ska kunna utföra olika typer av arbeten själv. När du behöver vinkeljärn kan du alltid vända dig till oss för att hitta modeller som fungerar utmärkt.