Tavelhängare | Pryd hemmet med konst

Filtrera

13 kr

48 kr

13
13
48
48

miller`s

(8)

Endast snabbleverans

(8)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Tavelhängare är ett praktiskt, smart och smidigt sätt att få upp alla dina favorittavlor på väggen utan att behöva dra fram vare sig spik, skruv, plugg eller borrmaskin. Tavelhängare är små enkla anordningar som antingen kan fästas på väggen med hjälp av små och diskreta stift eller med dubbelhäftande tejp. Här på Bygghemma.se erbjuder vi ett antal olika varianter av tavelhängare, så att du snabbt och enkelt ska kunna pryda hemmet med all den konst du gillar bäst.

Vilken typ av tavelhängare ska jag välja?

För att undvika missprydande hål och fula märken i väggen, är det viktigt att veta vilken typ av vägg det rör sig om där man önskar hänga upp sina tavlor. Innerväggar består ofta av betong, gips eller trä vilka alla är material som skiljer sig ganska ordentligt åt när det kommer till hårdhet och hållfasthet. Just därför finns det också tavelhängare speciellt anpassade för olika typer av väggar och olika typer av material. T ex har tavelhängare för betongvägg oftast små stift som spikas in i väggen, medan tavelhängare för gipsvägg kan ha en självhäftande funktion.

Blir det fula hål i väggen av tavelhängare?

Självhäftande tavelhängare utan spik fästs enkelt på väggen utan att några som helst hål behöver göras. De hängare som måste spikas in är försedda med mycket tunna och små stift som gör det möjligt att hänga upp, ta ned och flytta dina tavlor utan att väggen blir förstörd av fula hål och märken. Billiga tavelhängare beställer du alltid enkelt, smidigt och bekvämt online här på Bygghemma.se.