Markskruv & skruvpåle

Filtrera

399 kr

1 019 kr

399
399
1019
1019

paalupiste oy

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Du har sett alla 1 produkter

Idag väljer många att gjuta egna betongplintar när de ska bygga eller så köper man färdiga betongplintar. Dock tar detta relativt lång tid och är rätt krångligt, när man istället kan köpa markskruv. Det tar knappt mer än fem minuter för varje skruv man har i, vilket betyder att det går mycket snabbare jämfört med andra lösningar. Eftersom skruven borras ned i marken med specialverktyg och fastnar ordentligt blir det väldigt stabilt, exakt det resultatet man faktiskt önskar. Dock kan givetvis marken höjas på grund av expansion av att vattnet i marken blir till is, men det finns aldrig några garantier oavsett material.

Varför använda markskruv?

Det finns många bra fördelar med att köpa markskruv när du bygger, men det skönaste är att du slipper att gräva och riva upp din fina trädgård. Det går också mycket snabbare att utföra arbetet, även om det är kallt ute och plinten är mycket stabil. Det finns givetvis nackdelar också och det kan vara att det kan bli lite dyrare då det kan krävas specialverktyg och det kan även skapa problem om det finns stora stenar som är i vägen. Men önskar man inte förstöra och gräva upp hela gräsmattan är det absolut ett val man bör man tänka på. Sedan slipper du ju även gjuta betong, vilket underlättar.

Gör det stabilare med markskruv

Få det där perfekta och stabila resultatet som du faktiskt önskar att se efter arbetet och köp en markskruv online idag. Du sparar mycket kraft och arbete genom att använda skruven och får resultat snabbt utan krångel med betong. Förutom all den extra tid du sparar slipper du dessutom att gräva upp hela trädgården och gräset fortsätter att mår bra.