Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Markförankring

  Pris
  399 kr
  399 kr
  957 kr
  957 kr
  Varumärke
  Leveranstid

  Markskruv & skruvpåle

  Idag väljer många att gjuta egna betongplintar när de ska bygga eller så köper man färdiga betongplintar. Dock tar detta relativt lång tid och är rätt krångligt, när man istället kan köpa markskruv. Det tar knappt mer än fem minuter för varje skruv man har i, vilket betyder att det går mycket snabbare jämfört med andra lösningar. Eftersom skruven borras ned i marken med specialverktyg och fastnar ordentligt blir det väldigt stabilt, exakt det resultatet man faktiskt önskar. Dock kan givetvis marken höjas på grund av expansion av att vattnet i marken blir till is, men det finns aldrig några garantier oavsett material.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  fr.399 kr
  475 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  fr.424 kr
  497 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  fr.648 kr
  721 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Varför använda markskruv?

  Det finns många bra fördelar med att köpa markskruv när du bygger, men det skönaste är att du slipper att gräva och riva upp din fina trädgård. Det går också mycket snabbare att utföra arbetet, även om det är kallt ute och plinten är mycket stabil. Det finns givetvis nackdelar också och det kan vara att det kan bli lite dyrare då det kan krävas specialverktyg och det kan även skapa problem om det finns stora stenar som är i vägen. Men önskar man inte förstöra och gräva upp hela gräsmattan är det absolut ett val man bör man tänka på. Sedan slipper du ju även gjuta betong, vilket underlättar.

  Gör det stabilare med markskruv

  Få det där perfekta och stabila resultatet som du faktiskt önskar att se efter arbetet och köp en markskruv online idag. Du sparar mycket kraft och arbete genom att använda skruven och får resultat snabbt utan krångel med betong. Förutom all den extra tid du sparar slipper du dessutom att gräva upp hela trädgården och gräset fortsätter att mår bra.