Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Skruv

  Pris
  89,50 kr
  89,50 kr
  909 kr
  909 kr
  Varumärke
  Leveranstid
  Längd (mm)
  110
  110
  300
  300
  Diameter (mm)
  8
  8
  24
  24

  Ankarskruv

  Ankarskruven är en viktig beståndsdel för ett hållbart bygge. Denna lilla stålbit i bygget hjälper till att sätta fast beslag i träet på ett pålitligt sätt på grund av dess lite vidare topp. Det är bra att passa på när man köper andra verktyg och material att även köpa billig ankarskruv. Dess vassa spets och gängor gör att de på ett snabbt och smidigt sätt glider in i träet och sedan sitter fast förankrade så att man i lugn och ro kan bygga vidare. Dess skärande borrspets förhindrar dessutom sprickor i träet så att man kan njut av en slät och fin yta och även kunna lita på sitt bygge.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  vsb-logga-eps-2014.jpg
  fr.109 kr
  121 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  vsb-logga-eps-2014.jpg
  fr.89,50 kr
  91 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur man använder ankarskruv

  Ankarskruven är en skruv som man fäster med hjälp av torxbits. När man skruvar är det bra att tänka på att alltid skruva vinkelrätt mot beslaget. Då skruven är av sätthärdat stål och fått en klass C4 behandling mot korrosion så kan du lita på att skruven kommer hålla under en lång tid även utomhus. Ankarskruven köper du oftast i paket med några hundra skruvar i varje, lite beroende på leverantör och hur många du väljer att ha i ditt paket. Detta är bra för när du köper fler så får du dessutom mer för pengarna och du måste inte köpa ny skruv hela tiden för dina projekt utan istället har du redan ett litet förråd hemma.

  Sätt fast beslagen på ett säkert sätt

  När du ska fästa dina beslag är det viktigt att det är just ankarskruv som du använder då det lite större huvudet ser till att beslagen sitter fast ordentligt. Dess smarta form ger dig dessutom ett proffsigt resultat då det förhindrar att sprickor uppstår i träet. Köp din ankarskruv online hos bygghemma.se när du lika gärna köper andra byggmaterial så att du ser till att ha den hemma.