Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Ankarskruv

Du har sett alla 2 produkter

Ankarskruven är en viktig beståndsdel för ett hållbart bygge. Denna lilla stålbit i bygget hjälper till att sätta fast beslag i träet på ett pålitligt sätt på grund av dess lite vidare topp. Det är bra att passa på när man köper andra verktyg och material att även köpa billig ankarskruv. Dess vassa spets och gängor gör att de på ett snabbt och smidigt sätt glider in i träet och sedan sitter fast förankrade så att man i lugn och ro kan bygga vidare. Dess skärande borrspets förhindrar dessutom sprickor i träet så att man kan njut av en slät och fin yta och även kunna lita på sitt bygge.

Hur man använder ankarskruv

Ankarskruven är en skruv som man fäster med hjälp av torxbits. När man skruvar är det bra att tänka på att alltid skruva vinkelrätt mot beslaget. Då skruven är av sätthärdat stål och fått en klass C4 behandling mot korrosion så kan du lita på att skruven kommer hålla under en lång tid även utomhus. Ankarskruven köper du oftast i paket med några hundra skruvar i varje, lite beroende på leverantör och hur många du väljer att ha i ditt paket. Detta är bra för när du köper fler så får du dessutom mer för pengarna och du måste inte köpa ny skruv hela tiden för dina projekt utan istället har du redan ett litet förråd hemma.

Sätt fast beslagen på ett säkert sätt

När du ska fästa dina beslag är det viktigt att det är just ankarskruv som du använder då det lite större huvudet ser till att beslagen sitter fast ordentligt. Dess smarta form ger dig dessutom ett proffsigt resultat då det förhindrar att sprickor uppstår i träet. Köp din ankarskruv online hos bygghemma.se när du lika gärna köper andra byggmaterial så att du ser till att ha den hemma.