Lättbetongskruv

Filtrera

165 kr

676 kr

165
165
676
676

benders

(1)

monier

(1)

västsvensk byggskruv ab

(4)

25 mm

180 mm

25
25
180
180

Lättbetongskruv

(2)

Nockskruv

(1)

Lättbetongankare

(1)

Skruv

(1)

Lättbalkskruv

(1)

4,80 mm

10 mm

4
4.8
10
10

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

Lättbetongskruv är en infästning som skruvas direkt i lättbetong, du behöver inte borra och plugga innan skruven ska i. Den ger ett tryggt montage med högt lastvärde och sparar både material och arbetstid.

Skruven som sparar både material och arbetstid

Lättbetongskruv, designad för porösa material som lättbetong och lättklinker är avsedd att skruvas rakt in i lättbetongen eller lättklinkern, utan förborrning. Den är försänkt och försedd med skärande rillor för att underlätta försänkning i trä samt minimera risken för överdragning. Momentskruvdragare inställd på lågt varvtal rekommenderas för att undvika överdragning. Detta kan skruva sönder gängan, vilket kraftigt reducerar lastkapaciteten.

Lättbetongskruv hittar du i Bygghemmas sortiment. Den är mycket smidigt att arbeta med eftersom du kan kapa bort flera arbetsmoment. Du behöver varken förborra eller plugga när du använder den här skruven i lättbetong och lättkakel, så du sparar in på både kostnad för material och arbetstid och hinner därmed längre på ditt bygge med dina dyrbara arbetstimmar.