Mur | Mursten till olika byggprojekt

Filtrera

20 kr

4 345 kr

20
20
4345
4345

benders

(10)

s:t eriks

(27)

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

37 Produkter

Mursten Benders Megaloc

Leveranstid 2-4 veckor

Pelarblock S:t Eriks Rubin

Pelarblock S:t Eriks Rubin

fr. 167 krRek. 179:-
Krönplatta S:t Eriks Multi Naturgrå

Leveranstid 2-4 veckor

Mursten S:t Eriks Vertica

Mursten S:t Eriks Vertica

fr. 105 krRek. 110:-
Murblock S:t Eriks Scala

Murblock S:t Eriks Scala

fr.50 krRek.74:-

Se priset!

Mursten S:t Eriks Campus

Mursten S:t Eriks Campus

fr. 166 krRek. 175:-
Du har sett 36 av 37 produkter
1 av 2

En mur kan se ut på flera olika sätt. Behöver man köpa mur och tillbehör till denna bör man först och främst tänka över hur man vill att utseendet ska vara. En mur är ofta tillverkad i sten, och antingen murad med murbruk eller bara stabilt staplad. En mur passar lika bra in som dekoration i trädgården som för att avgränsa sin egen gård från grannens. Muren är ett stabilt och hållbart alternativ till staket och en mur är i stort sett underhållsfri till skillnad från staket som ofta behöver målas om med ett visst intervall. Med en mur har du ett staket som håller i flera generationer.

Hur man skapar en mur

För att skapa en mur behöver man mursten och oftast också murbruk. Kan man stapla muren på ett plant underlag och har helt flata stenar kan man ibland också skapa en mur utan bruk, men för den absolut bästa stabiliteten rekommenderas att man murar med bruk. När man ska påbörja sin mur bör man ha ett så slätt underlag som möjligt. Man bör sedan märka upp hur man vill att muren ska gå. Man kan sedan börja lägga ut murens understa lager. Efter detta lägger man ofta bruk, och sedan ännu ett lager sten. Så fortsätter man tills dess att muren uppnått en önskad höjd. Om muren känns ostabil kan man behöva stödja upp den med till exempel armeringsjärn.

Murar för alla tillfällen

Hos oss kan du köpa material till murar online. Här finns mursten i flera modeller, färger och storlekar. Här finns också flera nödvändiga tillbehör till murbygget som till exempel murbruk. Oavsett hur lång eller hög mur du tänkt bygga kan du vara säker på att hitta materialet för ditt murbygge här. Här finns mursten och tillbehör från flera olika märken till bra priser.