• Lagerrensning
 • Ordning & reda
 • Läs våra reportage

  Tre värmande val

  Hur vill du värma upp ditt hem? Ser du värmekällan som en del av inredningen, något du myser framför eller något som ska vara osynligt? Trender och smak förändras, men värmen vill vi alltid ha kvar. Vi frågade tre av bygghemmas ­leverantörer om fördelarna med några olika värmekällor.

  Ställ inte till med vattenskador!

  Har du hört talas om någon som fått taket i ­huvudet? Troligen inte. Däremot känner alla några som har drabbats av en vattenskada. Men skadorna går att undvika.
 • Få stöd och inspiration från våra guider

  Vanliga frågor

  Nya fönster – en lönsam investering

  Gör det själv

  Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

  Gör det själv

  Bygga staket – så här gör du

  Gör det själv

  Så planerar du ditt byggprojekt!

Våra mest populära produkter

Insynsskydd & inhägnad

Att köpa insynsskydd är att göra en liten investering i sitt privatliv. Det kan handla om allt från att plantera en massiv häck eller mura en mur till att placera en skärm på ett strategisk sätt och få en helt ny miljö efter en enkel montering. Vi kan erbjuda många prisvärda produkter i denna kategori som erbjuder olika bra insynsskydd och även andra fördelar som till exempel att husdjuren håller sig på plats. Många av våra stängsel är perfekta för växter som behöver lite stöd för att utveckla sin fulla potential. Det innebär att man får ett insynsskydd som bli vackrare och effektivare med åren.

Var dig själv bakom insynsskyddet

Ett bra insynsskydd hindrar inte bara oönskad insyn utan kan också fungera som Vindskydd. Plötsligt kan det bli möjligt att läsa tidningen i lugn och ro utan att plötsliga vindbyar får fatt i sidorna. När ingen ser vad man tar sig för eller hur man ser ut upplever många en större frihet. Det blir lättare att vara sig själv i bara en morgonrock och tofflor eller bikinin om det är fint väder. Ett insynsskydd innebär att vår privata sfär blir lite större och att vi inte behöver störas så mycket av eller tänka på vad andra gör i sina trädgårdar. Insynsskydd är något som är mycket eftertraktat och ett bra Staket eller Stängsel kan betyda mycket för priset på en fastighet. Ofta behöver man inte ett heltäckande insynsskydd utan det man är ute efter är snarare en inramning av den egna fastigheten. Det innebär att trädgården känns mer privat.

Bra priser och många alternativ

Ett insynsskydd gör förvånansvärt stor skillnad! Det tycks vara naturligt för oss människor att vilja markera våra ägors gränser med en inhägnad. Om man dessutom kan få lite insynsskydd på köpet har man vunnit mycket på att sätta upp till exempel ett stängsel längs tomtgränsen. På bygghemma.se hittar du många olika typer av inhägnader och insynsskydd. Till riktigt bra priser dessutom.