Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Populära erbjudanden

Insynsskydd & inhägnad till trädgård

Vi på Bygghemma kan erbjuda många prisvärda produkter i denna kategori som erbjuder olika bra insynsskydd och även andra fördelar som till exempel att husdjuren håller sig på plats. Ska du bygga insynsskydd är många av våra stängsel perfekta för växter som behöver lite stöd för att utveckla sin fulla potential. Det innebär att man får ett insynsskydd som bli vackrare och effektivare med åren.

Var dig själv bakom insynsskyddet

Ett bra insynsskydd hindrar inte bara oönskad insyn utan kan också fungera som Vindskydd. Plötsligt kan det bli möjligt att läsa tidningen i lugn och ro utan att plötsliga vindbyar får fatt i sidorna. När ingen ser vad man tar sig för eller hur man ser ut upplever många en större frihet. Det blir lättare att vara sig själv i bara en morgonrock och tofflor eller bikinin om det är fint väder. Ett insynsskydd eller en skärmvägg i trädgården innebär att vår privata sfär blir lite större och att vi inte behöver störas så mycket av eller tänka på vad andra gör. Insynsskydd är något som är mycket eftertraktat och ett bra Staket eller Stängsel kan betyda mycket för priset på en fastighet. Ofta behöver man inte ett heltäckande insynsskydd på uteplatsen utan det man är ute efter är snarare en inramning av den egna fastigheten. Det innebär att trädgården känns mer privat.

Rätt och enkelt uppsatt inhägnad

Ett insynsskydd gör förvånansvärt stor skillnad. Det tycks vara naturligt för oss människor att vilja markera våra ägors gränser med en inhägnad. Om man dessutom kan få lite insynsskydd utomhus på köpet har man vunnit mycket på att sätta upp till exempel ett stängsel längs tomtgränsen. Att sätta upp ett staket behöver inte vara så komplicerat, med ett färdigt staket går det snabbt och enkelt att få upp inhägnaden. På bygghemma.se hittar du många olika typer av inhägnader och insynsskydd. Till riktigt billiga priser dessutom.

Vanliga frågor om

Hur väljer jag staket till min trädgård?
Kan jag bygga mitt eget villastängsel?
Finns det färdiga stängselstolpar?