Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  31%

  Trä/Trallskydd Biokleen ECO

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 278 kr

  Du sparar 85 kr

  193 kr

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Trä/Trallskydd ger en ljus och vacker träyta utan pigment som också är vattenavvisande. Upp till 10 års hållbarhet med enkelt under­håll utan oljning.

  Läs mer
  Trallskydd är ett träskydd/impregnering baserad på miljö¬vänlig kiselteknologi, vattenbaserad och utan biocider och bildar en fysisk barriär runt fibrerna, motverkar svampangrepp och ger effektivt flamskydd. Fungerar på de flesta träslag av barrträd, ute och inne. Ljus och vacker träyta utan pigment som också är vattenavvisande. Upp till 10 års hållbarhet med enkelt under¬håll utan oljning. Förebyggande verkan mot alger, mögel och skade¬insekter. Rötskyddande, träförstärkande och brand¬hämmande.

  Bruksanvisning:
  Trallskydd är färdigt för applicering och skall inte spädas innan användning och kan appliceras med pensel, roller eller spruta/spray (kompressionsspruta). Trallskydd skall användas på väl rengjorda ytor för bästa resultat. Tvätta bort rester av olja eller annan ytbehandling med BIOkleen Tralltvätt. Låt torka ut ordentligt före behandling. Trallskydd skall läggas på två gånger med ca 1 timmes torktid mellan påläggningarna. Lägg aldrig på mer vätska än materialet kan absorbera . Om överflödig vätska ligger kvar på ytan, fördela och arbeta in eller torka bort. Torktiden kommer att variera beroende på träslaget absorptionsförmåga och porositet. Om överflödig vätska får torka, bildas vita vattenolösliga saltkristaller på ytan. Trallskydd kan etsa glas och missfärga aluminium, maskera och täck känsliga ytor. Den behandlade ytan kommer att anta en gul-brun-rosa färgton vilket indikerar att den kemiska processen har påbörjats. Under de kommande 6-8 veckorna kommer ytan att successivt anta en ljusare färgton för att slutligen bli vacker silvergrå. Undvik att lägga på Trallskydd vid risk för regn eller i direkt solljus eller på solvarma ytor. Vid nytt tryckimpregnerat trä, låt torka i minst 2-3 månader innan behandling med Trallskydd sker.

  Åtgången kommer att variera beroende på träslagets absorptionsförmåga. 1 liter räcker till ca 4-5m2, mindre vid första påläggningen och mer vid den andra.Verktyg och redskap skall sköljas noga med vatten. Ursköljt tomemballage sorteras som hårdplast.

  Fungerar på de flesta träslag av barrträd, ute och inne. Ljus och vacker träyta utan pigment som också är vattenavvisande. Upp till 10 års hållbarhet, förebyggande mot alger, mögel och skadeinsekter.

  Egenskaper

  Varumärke BIOkleen
  Art.Nr. 13803B
  Användningsområde Trall- o terassvård
  Volym 1, 2,5, 5 l

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Användningsområde
  193 kr
  278 kr
  Trall- o terassvård
  49,50 kr
  51 kr
  Trall- o terassvård
  Visa Produkt

  Andra som köpte Trä/Trallskydd Biokleen ECO köpte också